Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη, το 2014 παντρεύτηκαν στο Μανχάταν με πολιτικό γάμο, αλλά στα σχέδια τους υπήρχε και η προοπτική ενός  θρησκευτικού.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, επέλεξαν την σημερινή μέρα για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης, ενώπιον Του Θεού.  Το μυστήριο τελέστηκε πριν από λίγο, στην υπέροχη Κρήτη, τόπο καταγωγής του γαμπρού.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν  η Μελίνα Ασλανίδου, η Μαρία Κονίδη, ο Ζαχαρίας Κουγιουμτζής, η Συλβάνα Ρίζου και η Νάνσυ Σπυράκου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά. Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση, λόγω της προηγούμενης τελετής. Πρόκειται να ακολουθήσει δεξίωση στο κτήμα Κανατάκη.

Όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες που εξασφάλισε το peoplegreece.com το νιόπαντρο ζευγάρι λάμπει από ευτυχία.

Τη νύφη συνόδευσε στην εκκλησία  κρητική ορχήστρα , όπου την περίμενε ο ηθοποιός ιδιαίτερα συγκινημένος.  Το νυφικό της, δημιουργία της Μαρίας Κονίδη μία εκ των  κουμπάρων, μαγνήτισε τα βλέμματα, καθώς ήταν υπέροχο.

Να ζήσετε!

Δείτε τις εικόνες:

marinakis gamos 6

marinakis gamos 5

marinakis gamos 4

marinakis gamos

marinakis gamos 2

marinakis 1

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα του People, Νάνσυ Παραδεισανού με δημιουργία Toi & Moi, ο Γιώργος Τσαλίκης με την σύζυγο του και ο Τρύφωνας Σαμαράς,

nancy tsalikis

nancy paradisianou

marinakis gamos 8

marinakis gamos 9