Η πρώτη της συνεργασία ως τραγουδίστριας ήταν κάτι που κάθε νέος καλλιτέχνης θα ευχόταν, αφού για δύο χρόνια εμφανιζόταν δίπλα στην Ελένη Βιτάλη.

«Η Ελένη με ήξερε από πολύ μικρή. Ο πατέρας μου ήταν ο γιατρός της. Το 2008 είχαμε πάει με το Εθνικό Ωδείο στην εκπομπή Στην Υγειά Μας του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εκεί τραγούδησα το “Malo” της Bebe και την “Κιβωτό” της Βιτάλη. Με είδε η Ελένη και πήρε τηλέφωνο τον πατέρα μου για να του πει ότι με θέλει μαζί της. Συνεργαστήκαμε δύο χρόνια σε τρεις διαφορετικές δουλειές», δήλωσε η Μυρτώ Ναούμ.

Η Ελένη Βιτάλη είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς έχει κάνει αιχμηρά σχόλια (όπως η κριτική της για τη φωνή του Αντώνη Ρέμου και τις στιλιστικές επιλογές της Πάολα), που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. «Ελάχιστα να τη γνωρίσεις, θα καταλάβεις ακριβώς το ύφος της. Δεν λέει κάτι για να προσβάλλει κάποιον. Τη διακρίνει μια απίστευτη ωριμότητα και παράλληλα μια σπάνια καλλιέργεια, παρόλο που έμαθε τη μουσική βιωματικά, χωρίς να τελειώσει το σχολείο ή κάποια σχολή. Μόνη της επέλεξε να διαβάσει βιβλία και να ανοίξει τους ορίζοντές της. Ταυτόχρονα, όμως, τη διακρίνει και μια παιδική αφέλεια. Αυθεντική καλλιτέχνιδα. Εκείνη τη στιγμή η πραγματικότητα που αντίκριζε ήταν αυτή και την έβγαλε αβίαστα και αφιλτράριστα».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.