Η Μυριέλλα Κουρεντή αναδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης νικήτρια του Just the 2 of Us. Η ξεχωριστή ομορφιά της, αλλά και το ταλέντο της στο τραγούδι συζητήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής της.

Ωστόσο, στο παρελθόν είχε περάσει μια περιπέτεια, την οποία λίγοι γνώριζαν. Παραδέχεται ότι πέρασε νευρική ανορεξία. «Για τρεις μήνες στην εφηβεία μου. Ήμουν 14 ετών. Ευτυχώς δεν το άφησα να προχωρήσει. Είχα φθάσει να ζυγίζω αρκετά λιγότερο από όσο αναλογούσε στο ύψος μου. Το ξεπέρασα γρήγορα. Μίλησα με τους γονείς μου και το αντιμετωπίσαμε», δηλώνει στο περιοδικό Εγώ weekly και στον Γιάννη Βίτσα.

Στη συνέχεια, συμπληρώνει «Επειδή ήμουν ανοιχτός άνθρωπος και πίστευα-όπως και τώρα-στους ανθρώπους που είχα γύρω μου, όταν μία φίλη μου είπε ότι με έβλεπε αρκετά αδύνατη και ότι η κατάστασή μου παρέπεμπε στη νευρική ανορεξία, την ίδια στιγμή το συνειδητοποίησα και το είπα στους γονείς μου. Θα μπορούσα να το είχα κρύψει, γιατί ήταν χειμώνας και δεν ήταν τόσο εύκολο να το καταλάβουν». Ποιοι ήταν, όμως, οι λόγοι που δεν έτρωγε; «Πιο πολύ από άγχος, όχι εσκεμμένα. Δεν θεωρούσα τον εαυτό μου παχύ», καταλήγει.

Διαβάστε ακόμα:

J2US: Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Παπαδόπουλος οι νικητές του σόου

J2US: Δίχασαν την κριτική επιτροπή Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Παπαδόπουλος

J2US: Το ευχαριστώ του Γιώργου Θεοφάνους στους Κουρεντή-Παπαδόπουλο

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store