Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα με πολλά χαμόγελα, θετική ενέργεια, παλιούς και νέους συνεργάτες, ανανεωμένο πλατό και διάθεση για τη νέα σεζόν.

Η μεγαλύτερη έκπληξη στην Ελένη ήταν η νέα της συνεργάτιδα, η Εύη Φραγκάκη, η οποία ήρθε για να συμπληρώσει την ομάδα της εκπομπής. Το πλατό έγινε πιο φωτεινό και η κουζίνα πιο… γυναικεία.

Τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής παρέμειναν ως είχαν. Πρωτοστάτης ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μαζί τους οι Τάσος Τεργιάκης, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Παναγιώτης Χατζηδάκης, Νάνσυ Παραδεισανού και οι σεφ Γιώργος Παπακώστας και Πέτρος Συρίγος.

Δείτε επίσης: Μεγάλη έκπληξη στην πρεμιέρα της Μενεγάκη: Δε θα πιστεύετε ποιο είναι το νέο πρόσωπο στην Ελένη

Πρώτος καλεσμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή, τα νέα του επαγγελματικά βήματα και την πρεμιέρα του επιτυχημένου σίριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου» που ξεκινά σήμερα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο άγχος που έχει αυτές τις ημέρες λόγω των τηλεοπτικών και θεατρικών πρεμιέρων που έχει και ρώτησε την παρουσιάστρια αν της συμβαίνει το ίδιο. «Κάθε ξεκίνημα έχει το άγχος… Αυτό το ξεκίνημά μου είναι το δέκατο τέταρτο στον Alpha και το εικοστή τέταρτη χρονιά που κάνω την ίδια εκπομπή… Έχει το στομάχι μου δεθεί φιόγκος», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη!

Ενώ λίγο πριν αποχαιρετίσει η παρουσιάστρια, μετά το τελευταίο διαφημιστικό, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της έκανε πλάκα και της είπε: «Λοιπόν με πήρε ο πρόεδρος τα πήγες πολύ καλά σήμερα» με την Ελένη να αποκαλύπτει ότι ο κριτικός κινηματογράφου της κάνει κάθε χρόνο την ίδια πλάκα γιατί λόγω παλαιότητας έχει την άνεση.

Δείτε τη συνέχεια και πώς έκλεισε η Ελένη την πρώτη της εκπομπή