Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Σωτήρης Γεωργίου, κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα, πριν λίγες ημέρες, τον Γιώργο Μπόγρη για ξυλοδαρμό και εν συνεχεία δημοσίευσε το συμβάν με ανάρτησή του στο Facebook. Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για αναίτια επίθεση του μπασκετμπολίστα την ώρα που ο ίδιος διασκέδαζε σε γνωστό μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.

Χθες, ο Βασίλης Γεωργίου, πατέρας του Σωτήρη και δημοσιογράφος επίσης, έκανε με τη σειρά του μια ανάρτηση στο Facebook με παραλήπτη τον Γιώργο Μπόγρη.

Ο πατέρας του δημοσιογράφου μεταξύ άλλων έκρινε τη συμπεριφορά του μπασκετομπολίστα, μίλησε για το δημοσιογραφικό έργο του γιου του και ενημέρωσε πως το συμβάν θα πάρει τη νομικό οδό.

Δείτε επίσης: ΚΑΕ Ολυμπιακός: Η επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν με τον Γιώργο Μπόγρη

Ο Βασίλης Γεωργίου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μπόγρη, σου γράφω σαν πατέρας και δημοσιογράφος με θητεία 50 χρόνων.

Με την άνανδρη επίθεσή σου έφερες νέα ήθη και έθιμα στην οικογένεια του Ελληνικού μπάσκετ και κατ’ επέκταση στον Ελληνικό αθλητισμό. Και παίκτης στο 2018 πλακώνει στις μπουνιές δημοσιογράφο γιατί έτσι του αρέσει.

Έκανες μια επίθεση σε δημόσιο χώρο με βρισιές, χτυπάς με γροθιές και τραυματίζεις τον δημοσιογράφο, το γιό μου και είσαι… μάγκας.

Έτσι νομίζεις Μπόγρη.

Μάθε λοιπόν ότι ο Σωτήρης Γεωργίου κάνει δημοσιογραφικό λειτούργημα με τα γραφόμενα του κάθε μέρα, γράφει την άποψη του απλά και δημοκρατικά, με το δικαίωμα που έχει ο κάθε Έλλην πολίτης και δημοσιογράφος.

Εσύ δεν σεβάστηκες τίποτα. Φαίνεται ότι πιστεύεις πως με μπουνιές και απειλές πέτυχες αυτό που ήθελες. Ο δημοσιογράφος Μπόγρη δεν αλλάζει τις αρχές του, το ήθος, τον χαρακτήρα, τα πιστεύω του και το δημοσιογραφικό λειτούργημα που υπηρετεί επί δεκαετίες.

Αυτός είναι ο Σωτήρης Γεωργίου που χτύπησες και τραυμάτισες και οι νόμιμες διαδικασίες έρχονται».