Ένας από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της trap σκηνής βιώνει την τραγική απώλεια του πατέρα του. Ο λόγος για τον Light, ο οποίος αναγκάστηκε να ακυρώσει τις επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες λόγω πένθους.

Αναλυτικά έγραψε στο instagram story του: «Λυπάμαι που ανακοινώνω πως τα επόμενα lives σε Σκιάθο, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά αναβάλλονται. Δυστυχώς σήμερα έφυγε από κοντά μας ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου, ο άνθρωπος που με μεγάλωσε και μου έμαθε ότι δεν πρέπει να τα παρατάω ποτέ. Ο πατέρας μου. Παρακαλώ σεβαστείτε το πένθος μου και της οικογένειάς μου»

Εκτός όμως του story του, έκανε και μία ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφία του μπαμπά του και έγραψε στη λεζάντα:

«Πατέρα εδώ οι μισοί λένε πως ήσουν γιατρός, οι άλλοι μισοί πως ήσουν πλανητάρχης. ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧ… ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ . ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ – ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Δεν θα μπορούσα να ευχηθώ για καλύτερο πατέρα . Γ@@σε τους όλους εκεί που πας Σ αγαπώ».

Δείτε την ανάρτησή του στο instagram.