Έχει βραβευτεί για τις υποκριτικές της ικανότητες, έχει περάσει μια ζωή δύσκολη και με πολλές διακυμάνσεις χωρίς όμως να το βάλει κάτω. Στο τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Οι Βασιλιάδες και μπορεί να της άνοιξαν «πόρτες» όμως η ίδια νιώθει αδικημένη και δηλώνει απογοητευμένη.

Ο λόγος για τη Μίνα Ορφανού. Η ηθοποιός έχει δηλώσει πολλάκις κατά το παρελθόν πως δεν πληρωθεί για τη συμμετοχή της στο σίριαλ ενώ τώρα επανέρχεται λέγοντας πως εκτός των άλλων δεν ενημερώθηκε από τους αρμόδιους ότι οι Βασιλιάδες θα προβληθούν ξανά. «Δεν με ενημέρωσαν ότι η σειρά θα ξαναβγεί στον αέρα. Ήταν σαν να μην υπήρξα ποτέ στους Βασιλιάδες. Μπορεί να έκανα μια ταινία, να βραβεύτηκα, κάποιοι να με θεωρούν αξιόλογη ηθοποιό, αλλά δεν είμαι για όλους το ίδιο. Δεν τους ήμουν μάλλον σημαντικό πρόσωπο ώστε να με ενημερώσουν για τους Βασιλιάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μίνα Ορφανού στο super tv.

Διαβάστε επίσης: Μίνα Ορφανού: «Με βάσει το πώς με αντιμετωπίζουν, είμαι η τελευταία των τελευταίων»

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι Βασιλιάδες κάνουν και νέα γυρίσματα αλλά το τηλέφωνό της δεν έχει χτυπήσει για να της το πουν. Ενώ η Μίνα Ορφανού καταλήγει: «Το μόνο που θέλω είναι να πάρω τα χρήματά μου. Δεν με ενδιαφέρει το τι θα γίνει στην σειρά με τον ρόλο μου».

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store