Το τελευταίο διάστημα η Μίνα Αρναούτη δεν διστάζει να ξεσπάσει μέσω των social media απαντώντας σε σχόλια και κατηγορίες.

«Αντί να βγω να φωνάζω εγώ, έχετε στόμα και μιλάτε. Ζώα! Ένα χρόνο ταλαιπωρούμαι και με χτυπάτε. Οδηγούσε εκείνος, σας αρέσει δεν σας αρέσει και θα μ’ αποζημιώσετε μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς», έγραψε προ ημερών η νεαρή, κάνοντας πολλούς να υποθέσουν πως ο χαρακτηρισμός «ζώα» απευθυνόταν στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, η οποία απάντησε ότι «δεν μπορεί κανείς να αποκαλεί ζώα την οικογένειά μας, να επιτίθεται σε εμάς και στη μνήμη του παιδιού μας. Δεν τολμά να πει ούτε το όνομά του. Δείχνει ένα κορίτσι που το μόνο που νοιάζεται είναι να αποζημιωθεί».

Το απόγευμα της Τρίτης, η Μίνα έκανε άλλη μία χειμαρρώδη ανάρτηση στο Facebook, ξεκαθαρίζοντας πως το «ζώα» απευθυνόταν στους «ανεγκέφαλους που με κάθε τρόπο προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητά μου, με απειλές, υβριστικά σχόλια και μηνύματα».

Παράλληλα, αναφέρει πως «κύριέ μου δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματά σας και δεν με νοιάζουν τα χρήματα και ειδικά τα χρήματα που δεν μου αναλογούν» και, επικρίνοντας όσους εκμεταλλεύονται το όνομα του τραγουδιστή, καταλήγει: «Παντελή, αν βλέπεις, είμαι σίγουρη ότι για τους ανθρώπους που εσύ επέλεξες είσαι περήφανος και πρέπει να είσαι! Μην σε νοιάζει αγοράκι μου, κάποιους δεν τους διαλέγουμε! Η ζωή μας τους φέρνει… δεν φταις εσύ… εγώ το ξέρω!».

aranouti-zoa-new