Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου είναι δύο νεαρές γυναίκες που έχουν συζητηθεί όσο λίγες τα τελευταία δύο χρόνια. Και οι δύο τους επέβαιναν στο τροχαίο, που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και έχουν βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα.

Αρναούτη: Η «μάχη» για τις αποζημιώσεις και το ενδεχόμενο να στραφεί κατά της οικογένειας Παντελίδη

Η Μίνα μέσα από την εκπομπή «Αυτοψία» που ήταν καλεσμένη, αναφέρθηκε στην έτερη πρωταγωνίστρια του τροχαίου. Συγκεκριμένα εξήγησε πως αρχικά οι φιλικές τους σχέσεις ξεκίνησαν, όταν δούλεψαν και οι δύο σεζόν στο ίδιο μαγαζί.

«Λύγισε» η Μίνα: Δείτε πώς έμαθε για το θάνατο του Παντελίδη

«Την Φρόσω την γνώρισα πολύ πιο μετά από τον Παντελή. Όταν έγινε το ατύχημα δεν την ήξερα ούτε χρόνο. Είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε μαζί σε ένα μαγαζί σε ένα νησί το καλοκαίρι και εκεί γνωριστήκαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

Μίνα Αρναούτη: Τι θα έλεγε στη μητέρα του Παντελίδη αν την είχε μπροστά της;

Πώς είναι οι σχέσεις των δύο τους σήμερα;

«Οι σχέσεις μου με τη Φρόσω ήταν πάντα καλές. Δεν σταμάτησα να μιλάω μαζί της. Λίγο τον τελευταίο καιρό έχουμε χαθεί, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Εκείνη τρέχει με τη σχολή της, εγώ τρέχω στους γιατρούς», αποκάλυψε η Μίνα και συνέχισε: «Φυσικά και είχαμε καθημερινή επαφή. Σχολιάζαμε το θέμα… Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Η Φρόσω επέλεξε τη σιωπή, εγώ δεν μπορούσα να σιωπήσω. Ποτέ δεν της είπα να μιλήσει. Εκείνη ίσα ίσα μου έλεγε “ξέχασες κι αυτό να πεις!”».

Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε στον Αντώνη Σρόιτερ.