Η κωμική σειρά του Alpha, Μην αρχίζεις την μουρμούρα έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού τα τελευταία δύο χρόνια, που προβάλλεται.

Τα αστεία στιγμιότυπα των τριών ζευγαριών θα κρατούν συντροφιά για μία ακόμη σεζόν, όπως είναι γνωστό. Η σειρά έχει πάρει δικαίως το πράσινο φως για την τηλεοπτική χρονιά 2016-2017. Ωστόσο όπως φαίνεται η παρέα δεν θα είναι η ίδια.

Όπως έχει γραφτεί καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, οι υπεύθυνοι δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι με το «νέο» ζευγάρι που πρωταγωνιστή στην Μουρμούρα. Γιάννης Τσιμιτσέλης και Δανάη Επιθυμιάδη δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη του κοινού, όπως οι προκάτοχοί τους. Το ζήτημα ωστόσο δεν υπάρχει με τους ίδιους τους καλλιτέχνες, αλλά και με την ιστορία τους.

Giannis Tsimitselis Danai Epithimiadi (1)

Στο κανάλι της Κάντζας λοιπόν, αφού έδωσαν τον απαραίτητο χρόνο φαίνεται πως έχουν λάβει τις αποφάσεις τους. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες ο Νικήτας και η Στέλλα θα αποχωρήσουν από την Μουρμούρα στον επόμενο κύκλο. Η απόφαση του «διαζυγίου» ήταν κοινή και κατανοητή και από την πλευρά των ηθοποιών που άλλωστε έχουν κι άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Κατά συνέπεια αναμένεται να δούμε νέο ζευγάρι, το οποίο θα τους αντικαταστήσει! Εξελίξεις λοιπόν αναμένονται στην αγαπημένη κωμική σειρά.