Για έκτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται το επιτυχημένο σίριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» με το τηλεοπτικό κοινό να είναι φανατικό.

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Μουρμούρας ήταν ο Ηλίας με τη Μαρίνα δηλαδή ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Μετά την είδηση όμως πως η ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά γεννήθηκαν πολλά ερωτηματικά. Θα υπάρξει αντικαταστάτρια του ρόλου; Θα αλλάξει το σενάριο και η τηλεοπτική Μαρίνα θα φύγει; και πολλά ακόμα.

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Απαντά πρώτη φορά για την ξαφνική αποχώρησή της από τη Μουρμούρα

Σήμερα το πρωί, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Alpha Παντού», και μίλησε για την εξέλιξη του σεναρίου. «Χωρίζει ο Ηλίας με τη Μαρίνα! Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες! Ο Ηλίας θα πάρει απόσπαση και θα πάει στον Πύργο και η νύφη θα της ζητήσει να κάνει baby sitting στην Ισπανία γιατί αυτή και η μητέρα της δουλεύουν… η Μαρίνα δε θα δεχθεί να πάει στην Ισπανία, αλλά θα φύγει στο Ντουμπάι γιατί της έγινε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση, της δόθηκε μία καλή θέση και αποφασίζει να πάει εκεί!», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Όσο όμως για τη σχέση του ζευγαριού, όπως δήλωσε ο… Ηλίας θα παραμείνει αγαπισιάρικη και τα συναισθήματα θα είναι πάντα θετικά. «Χωρίζουν αλλά πάντα θα αγαπά ο ένας τον άλλον» πρόσθεσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης!

Δείτε το απόσπασμα