Μιμή Ντενίση: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι πολύ συμπαθής και γοητευτικός από κοντά»

Το τι είχε συμβεί στα προηγούμενα χρόνια ανάμεσα στη Μιμή Ντενίση και τον Λάκη Λαζόπουλο, είναι γνωστό. Όπως μεγάλη έκταση είχε πάρει και η εγκάρδια συζήτησή τους μετά την πρεμιέρα της παράστασης Χτυποκάρδια Στο Θρανίο πέρσι τον Σεπτέμβριο. Από τότε η σχέση τους κυλάει με μια θετική απόχρωση και η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον Λάκη πριν λίγες μέρες.

Ήταν μέρες δύσκολες, αφού είχε πεθάνει η γυναίκα του Λάκη Λαζόπουλου, η Τασούλα. Ο ηθοποιός θρηνούσε και η Μιμή Ντενίση θέλησε να του στείλει μήνυμα για να τον συλληπηθεί.

Η Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στο Μεσημέρι Με Τον Γιώργο Λιάγκα κι όταν αναφέρθηκε από τον παρουσιαστή η συμφιλίωσή της με τον Λάκη, τον χαρακτήρισε συμπαθή και γοητευτικό.

«Χάρηκα που ξαναμιλήσαμε με τον Λάκη, έπρεπε να τελειώσει αυτό. Έχουμε ξαναμιλήσει από τότε, αλλά δεν θα σου πω τι λέμε στο τηλέφωνο.

Λυπήθηκα που πέρασε ένα τόσο βαρύ πράγμα, μιλήσαμε με μηνύματα όταν “έφυγε” η γυναίκα του. Όταν σε έναν άνθρωπο συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό, τι θα κάνεις; Θα θυμηθείς ότι είχες τσακωθεί πριν πέντε χρόνια; Είναι γελοίο. Είναι πολύ συμπαθής και γοητευτικός από κοντά.

Εμείς δεν είχαμε προσωπική σχέση και δεν είχε εικόνα προσωπική ο ένας του άλλου. Νομίζω ότι ήταν μια σάτιρα που, όπως παθαίνουν και οι κωμικοί ηθοποιοί, ξέφυγε. Πούλαγε και ξέφυγε.

Ο Λάκης έκανε κακό στον ίδιο, αλλά και σε μένα, αλλά τελείωσε, δεν θέλω να αναφερθώ άλλο».