Μπορεί όλος ο κόσμος να το χε… τούμπανο κι εκείνη με τον Aston Kutcher κρυφό καμάρι, ωστόσο ήρθε η μέρα που επιτέλους το παραδέχτηκε. Η Mila Kunis βρέθηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο μωρό που περιμένει από τον ηθοποιό.

«Καταφέραμε με τον Ashton να το κρύψουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα Είναι εκπληκτική εμπειρία!», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συμπλήρωσε ότι θα ζήσουν το ευτυχές γεγονός σε λίγους μήνες από τώρα, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει, ωστόσο, το φύλο του μωρού. Πάντως, τα ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο ότι περιμένουν κοριτσάκι.

Ακόμα, εξομολογήθηκε ότι έχει… λιγούρες, λέγοντας με χιούμορ «Είμαι πολύ στερεοτυπική. Τρώω ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ξινό λάχανο! Ο Ashton που είχε υπολογίσει νωρίτερα πως θα έχω λιγούρες, εφοδίασε το δεύτερο ψυγείο μας με “περίεργα” φαγητά, όπως για παράδειγμα πίκλες, σαρδέλες και παγωτά», ενώ παραδέχτηκε ότι θέλει να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό.

Τέλος, γνωστοποίησε ότι ο Aston Kutcher μαθαίνει ρώσικα (η Kunis έχει καταγωγή από την Ουκρανία), καθώς και οι δύο επιθυμούν το παιδί τους να ξέρει, αλλά και να ανατραφεί και με τις δύο γλώσσες.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2014: Τα πρώτα λόγια των Freaky Fortune μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Ελεονώρα Μελέτη: Η αλλαγή εκπομπής, το σύστημα και οι… ευνουχισμένοι άντρες

Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People σε εικόνες

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store