Ένα πρόβλημα υγείας του frontman των Rolling Stones, Mick Jagger, ανάγκασε το θρυλικό συγκρότημα να αναβάλλει την περιοδεία του σε ΗΠΑ και Καναδά που θα ξεκινούσε θα ξεκινούσε από το Μαϊάμι στις 20 Απριλίου, με πολλούς σταθμούς στις ΗΠΑ, προτού κλείσει στον Καναδά στις 29 Ιουνίου.

Ο γιατρός του 75χρονου τραγουδιστή, του συνέστησε να αναβάλλει τις εμφανίσεις του με το συγκρότημα προκειμένου να μην επιβαρύνει περισσότερο την υγεία του.

«Δυστυχώς ανακοινώνουμε την αναβολή της περιοδείας μας σε ΗΠΑ και Καναδά και απολογούμαστε για πιθανόν ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει αυτό σε όσους έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια για τις συναυλίες. Ελπίζουμε να τα κρατήσουν και να οριστεί σύντομα νέα ημερομηνία για τις συναυλίες. Οι γιατροί συμβούλευσαν τον Μικ να μην συμμετάσχει σε περιοδεία, καθώς χρειάζεται ιατρική φροντίδα. Αναμένεται να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του στο twitter.

Στην αναβολή της περιοδείας όμως αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Mick Jagger μέσω twitter γράφοντας : «Ζητώ συγγνώμη σε όλους τους φαν μας σε Αμερική και Καναδά που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια. Το σιχαίνομαι που σας απογοητεύω και είμαι συντετριμμένος που πρέπει να αναβάλλουμε την περιοδεία αλλά θα προσπαθήσω σκληρά να επιστρέψω στη σκηνή όσο πιο σύντομα μπορώ. Απολογούμαι στον καθένα ξεχωριστά» χωρίς ωστόσο να δώσει κάποια επιπλέον πληροφορία για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Όπως ήταν λογικό αυτό προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους fans του συγκροτήματος σε όλο τον κόσμο ενώ το tweet του 19χρονου γιού του Jagger, ενίσχυσε την ανησυχία «Σ’ αγαπάω, μπαμπά. Θα είσαι γρήγορα πίσω!».