Η πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Χριστίνα Βραχάληπαραχώρησε συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο περιοδικό «Youweekly» και μίλησε για όλα. Θέμα συζήτησης ήταν και η αδελφή της Ελεάνα Βραχάλη η οποία είναι μια από τις πιο σπουδαίες στιχουργούς στην Ελλάδα που έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες σε καλλιτέχνες όπως τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Πέγκυ Ζήνα, την Έλενα Παπαρίζου και τον Γιώργο Σαμπάνη.

Έχει όμως γράψει κάποιο τραγούδι για τη μικρή της αδελφή; «Το «Αν ήσουν μαζί μου» που έχει ερμηνεύσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το ωφείλει – κατά κάποιο τρόπο – στην αθλητικογράφο. Ο λόγος; «Έχει γράψει το «Αν ήσουν μαζί μου» το 2003 όταν έφυγα στο εξωτερικό για έξι μήνες. Κάναμε ένα roadtrip με την ΕΡΤ, γυρίσαμε μέσα σε 6 μήνες όλη τη Μεσόγειο με τζιπ για να προωθήσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και δεν μπορούσα να γυρίσω καθόλου στην Ελλάδα, ούτε μπορούσε κάποιος δικός μου να έρθει να με δει. Η Ελεάνα με είχε πάρει τηλέφωνο ανήμερα της γιορτής μου και μου είχε βάλει να ακούσω το CD unplugged τον Χατζηγιάννη να τραγουδάει Αν ήσουν μαζί μου αλλιώς θα ξυπνούσα», αποκάλυψε η Χριστίνα.  

Ακόμα όμως ένα τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη της… «ανήκει». Το «Να είσαι εκεί» αφού η Ελεάνα Βραχάλη το έγραψε μετά από μια ερωτική απογοήτευση της Χριστίνας. «Mου λέει «μου λείπεις, έγραψα αυτό το τραγούδι για σένα». Μεγαλώνοντας έζησα την πρώτη μου ερωτική απογοήτευση, της περιέγραψα την κατάσταση και όταν γύρισα σπίτι το βράδυ μού έστειλε μήνυμα που έγραφε: Να είσαι εκεί πάντα μέσα στη ζωή μου/Τα φώτα της να ανάβεις κι ας μην τη ζεις μαζί μου, που το έγραψε με αφορμή τη σχέση που είχα τότε. Αλλά το «Άν ήσουν μαζί μου» είναι το τραγούδι μας», εξομολογείται η δημοσιογράφος.