Με το σύνθημα Μια Χώρα, Μια Φωνή, ο Όμιλος Αντ1 διοργανώνει μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Αίσθηση ωστόσο έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι φιναλίστ του The VoiceΜαρία Ελενα Κυριάκου, Αρετή Κοσμίδου, Λευτέρης Κιντάτος και Αίμιλη Χαραλάμπους, θα απουσιάζουν αφού σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλλη, η MINOS-EMI αρνήθηκε, τη συμμετοχή τους.

Το Peoplegreece.com επικοινώνησε με την δισκογραφική εταιρία για να διευκρινιστεί αν τελικά είναι η υπαίτια για την απουσία των παιδιών. Όπως μάθαμε, την διαχείριση των συμμετεχόντων του The Voice παγκοσμίως, την έχει η Talpa Media. Συνεπώς οποιαδήποτε τους κίνηση θα πρέπει πρώτα να έχει την έγκριση της συγκεκριμένης εταιρίας. Αν κάτι τέτοιο δεν προκύψει, τότε οι παίκτες δεν μπορούν να έχουν οποιαδήποτε συμμετοχή σε κάποιο event. Τόσο η MINOS-EMI, όσο και οι φιναλίστ του The Voice είχαν όλη την καλή διάθεση να συμμετάσχουν στη συναυλία και να στηρίξουν με τον τρόπο τους τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι τελικά εφικτό.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης των Stavento, θα εμφανιστούν χωρίς τα παιδιά που «προπονούσαν» τόσο καιρό!

Δείτε επίσης:

Γιατί συναντήθηκαν ξανά σήμερα οι coaches του The Voice;

Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Θέλω να αποδείξω ότι η νικήτρια του The Voice θα κάνει καριέρα»

Δέσποινα Βανδή: Για ποιο λόγο λέει «όχι» στο The Voice Kids

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store