Η ελληνική showbiz έδωσε ραντεβού τη Δευτέρα το βράδυ στο «Taste the Fashion-The 6 Senses» στο Hilton. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η Μαίρη Συνατσάκη με την καλή της φίλη και κουμπάρα Ράνια Θρασκιά. Η ξανθιά παρουσιάστρια και οικογενειακή σύμβουλος McS αποκάλυψε πως όταν έγινε το πρώτο event το οποίο και παρουσίασε ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της και δεν το γνώριζε.

Όταν οι δημοσιογράφοι θέλησαν να «ανακρίνουν» τη Μαίρη Συνατσάκη δεν αρκέστηκαν στις γευστικές της προτιμήσεις ή στο αν μαγειρεύει θέλησαν να μάθουν  ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του συντρόφου της καθώς και αν εκείνος τη βοήθησε στη μετακόμιση. Η παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες μετακόμισε σε νέο σπίτι, έφυγε από το κέντρο της Αθήνας και επέστρεψε σε παλιά της γειτονιά.

Η Ράνια Θρασκιά προσπάθησε να… σώσει την κατάσταση λέγοντας πως τη βοήθησε η ίδια στη μετακόμιση και το βαφτιστήρι της. Οι δημοσιογράφοι όμως εξακολουθούσαν να ρωτούν με τη Μαίρη να παραδέχεται πως νιώθει αμήχανα. «Θα σας αποκαλύψω ότι νιώθω συγκλονιστικά άβολα αυτή τη στιγμή. Νιώθω περίεργα και δεν έχω κάτι να σας απαντήσω», δήλωσε η Μαίρη.

Να σημειώσουμε πως φήμες θέλουν τη Μαίρη Συνατσάκη να είναι ξανά ερωτευμένη με συνάδελφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Μαίρη Συνατσάκη είναι όντως ερωτευμένη με έναν ταλαντούχο ηθοποιό που μάλιστα έχουν συνεργαστεί σε παράσταση.

Δείτε το βίντεο