Η παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη στα φετινά Madwalk είχε ένα επιπλέον ενδιαφέρον, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε όταν έγινε γνωστό ότι θα τα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εξάλλου, η Μαίρη, από το 2011 που ξεκίνησε το Madwalk, υπήρξε πρόσωπο – κλειδί της διοργάνωσης και έχει βρεθεί στην παρουσίαση από την αρχή.

Η ίδια, βεβαίως, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία προστριβή ή θυμός με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το κανάλι Mad με αφορμή αυτή την αλλαγή και το απέδειξε με την παρουσία της στη φετινή διοργάνωση.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο, statement σύνολο που συνδύαζε denim κομμάτια μ’ ένα αέρινο φόρεμα, μια εμφάνιση που, όπως σχολίασαν οι followers της, μόνο εκείνη θα μπορούσε να υποστηρίξει τόσο άψογα.

Βεβαίως, οι followers της είχαν να κάνουν και πολλά άλλα σχόλια, κυρίως επικεντρωμένα στο ότι η Μαίρη Συνατσάκη παραμένει η «παρουσιάστρια της καρδιάς τους».

Η ανάρτηση της Συνατσάκη με τα comments για τη «δική μας παρουσιάστρια»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Madwalk 2019 ? [A l i e n F a i r y] ———————————————————————–• #fairytale #womensfashion #styleinspiration #mystyle [styling: @arisgeorgiadis | make up: @gogo_nikiforaki | hair extensions : @samoilisspiros | hairstyle: @stefanos.vasilakis – my perfect dress by: @vassia_kostara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Sinatsaki (@mairiboo) στις