Μπορεί οι παρουσιάστριες να βρίσκονται σε διακοπές, όμως έχουν ήδη δρομολογήσει αλλαγές ή διορθωτικές κινήσεις που θέλουν να κάνουν στις εκπομπές τους.

Ελένη Μενεγάκη

Η περασμένη σεζόν είχε πολλούς πειραματισμούς σε πρόσωπα και θεματολογία για την πιο δημοφιλή παρουσιάστρια. Ωστόσο, επί της ουσίας, η ομάδα που αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές τον Ιούλιο θα βρεθεί εκ νέου πέριξ της Ελένης: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Τάσος Τεργιάκης, Νάνσυ Παραδεισανού, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Παναγιώτης Χατζηδάκης θα βρίσκονται από τα τέλη Σεπτεμβρίου στις επάλξεις. Το αν μαζί τους θα είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όπως πολλοί υποστηρίζουν, θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τις συζητήσεις του με τον ΑΝΤ1.

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Αισίως βαδίζει στη 14η χρονιά παρουσιάζοντας το Πάμε Πακέτο. Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια θα συνεχίσει ακούραστα να προσπαθεί να φέρει κοντά χαμένες οικογένειες, ενώ οι μόνες αλλαγές που θα γίνουν αφορούν στη σκηνοθεσία και τη δομή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με την κλασική συνταγή θα επανέλθει από το φθινόπωρο το Happy Day. Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Δημήτρης Παπανώτας, Χρήστος Βαρθαλίτης, Κώστας Φραγκολιάς, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου θα εμφανίζεται τρεις φορές την εβδομάδα. Τα πράγματα δεν είναι δεδομένα σε ό,τι αφορά το μέλλον της Φλορίντας Πετρουτσέλι, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί την περασμένη Παρασκευή.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.