Φωτιές έχει ανάψει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τα follow, unfollow και block που κάνει στα social media αναλόγως με τη διάθεσή του ή με την εξέλιξη των διαπροσωπικών του σχέσεων. Η συνέντευξη που παραχώρησε ο παρουσιαστής στη Ναταλία Γερμανού και ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως είχε κάνει block τον Γιώργο Λιάγκα ενέπνευσε τους συνεργάτες της εκπομπής «Τι Λέει;» για να κάνουν ένα θέμα για τα… block.

Με αυτή την αφορμή η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε πως πρόσφατα την έκανε block η πρώην κολλητή φίλη της Μαντώ Γαστεράτου. «Δεν θεωρώ ότι προκαλώ κάποιον για να μου κάνει block. Η αλήθεια είναι ότι έχω δεχτεί προσφάτως ένα block και δεν κατάλαβα από πού και ως πού; Δεν θεωρώ ότι είμαι τόσο κακός άνθρωπος ρε παιδιά. Δέχτηκα block από μία πρώην φιλενάδα μου. Είδα προσφάτως ότι με μπλόκαρε, οπότε κι εγώ από την πλευρά μου τι άλλο να κάνω; Εμένα μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Είναι σαν να μη θέλει να με ξαναδεί μπροστά της», είπε η νεαρή παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα

Λέτε αυτή η κίνηση της Μαντώς να σηματοδοτεί το οριστικό τέλος της φιλίας των δυο κοριτσιών ή να είναι απλώς μια κίνηση της στιγμής;