Για τον κλειστό και παραδοσιακό γάμο που ετοιμάζει, αλλά και την ομοιότητα με την Lady Gaga μίλησε στο περιοδικό People η Μελίνα Μακρή.

Σε χαρακτηρίζουν «Ελληνίδα Lady Gaga» και είναι λίγο κόντρα όλο αυτό που είσαι πάνω στη σκηνή με το κορίτσι που μου δίνει αυτή τη συνέντευξη.

Μου το λέει πολύς κόσμος, ναι. Διαχωρίζω την persona που είμαι πάνω στη σκηνή από τη Μελίνα. Αυτό το «τρελό» που βγάζω πάνω στη σκηνή και το look «be different» (το να είσαι διαφορετικός). Θεωρώ πως οι Vegas είναι η έννοια της διαφορετικότητας, έχουμε έναν Αφρικανό ράπερ για παράδειγμα. Θεωρώ πως δεν είμαι συμβατικά όμορφη και φυσιογνωμικά, ναι, μοιάζω στη Lady Gaga, το παρατηρώ και μόνη μου. Και όλο αυτό δεν έχει να κάνει με το τι είναι οι Vegas πάνω στη σκηνή, με το τι είμαστε ως προσωπικότητες στην καθημερινότητά μας. Αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν εύκολα. Στη σκηνή θέλω να μεταμορφώνομαι. Τα όριά μου πάνω στη σκηνή είναι πολύ μεγαλύτερα, απελευθερώνομαι. Είμαι ο εαυτός μου, αυτό που φαντάζομαι πως πρέπει να είμαι. Είμαι πιο cool, χαλαρή, μπαίνω στο ρόλο ανάλογα με αυτά που φοράω. Τα ντυσίματα επιμελείται η Φανή Πολυχρονίου. Κάνουμε πρόβα, αποφασίζουμε μαζί και από την πρόβα ακόμη αποφασίζω σε τι ρόλο θα μπω. Δεν είμαι η ίδια κάθε φορά, όπως και τα τραγούδια δεν τα τραγουδάω με τον ίδιο τρόπο.

Ξεκίνησες από ένα ρεμπετάδικο στην Άρτα, που έχει άλλες απαιτήσεις, και τώρα κάνεις κάτι που απαιτεί κάτι εντελώς διαφορετικό. Εσύ πού σε τοποθετείς;

Δεν συμφωνώ με τις ταμπέλες. Υπάρχει καλή και κακή μουσική σε όλα τα είδη. Αλλά είναι καλό ένας καλλιτέχνης να έχει ταυτότητα. Άλλο οι ταμπέλες, άλλο η ταυτότητα. Είναι καλό να ξέρεις ποιο είδος τραγουδάς καλύτερα, ποιο συμβαδίζει με το χαρακτήρα σου και σε ποιο κοινό απευθύνεσαι. Θεωρώ πως πάντοτε ήμουν ποπ. Είμαι ποπ τραγουδίστρια με χαρακτήρα έντεχνης.

Σε δέκα-δεκαπέντε χρόνια βλέπεις τον εαυτό σου να τραγουδά μια έντεχνη μπαλάντα, για παράδειγμα;

Όσο γνωρίζω τον εαυτό μου, θεωρώ πως θα πηγαίνω προς το έντεχνο. Γιατί απαιτεί και παραπάνω ωριμότητα. Η βαρύτητα στο έντεχνο απαιτεί μια παραπάνω ωριμότητα και πολλές εμπειρίες. Γιατί ο στίχος έχει μια μεγαλύτερη βαρύτητα.

melina vegas people 105 (2)

Οι ετοιμασίες του γάμου πώς πάνε;

Τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει η ψυχολογία μου, γιατί βλέπω πιο θετικά όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου, για τα οποία είμαι ευγνώμων. Η πρόταση γάμου από το αγόρι μου ήταν ένα από τα θετικά που ήρθαν. Είμαστε χαρούμενοι από αυτή την απόφαση. Έχουμε αρχίσει τις ετοιμασίες σιγά σιγά, γιατί είναι σε έξι μήνες.

Πιστεύεις πως υπάρχει μια περίοδος που όλα πηγαίνουν στραβά, δοκιμάζεσαι και στη συνέχεια όλα παίρνουν το δρόμο τους;

Το προηγούμενο καλοκαίρι νιώθω πως συνέβη αυτό. Έπεσα χαμηλά μέσα μου και όταν έφτασα στον πάτο, άρχισε η ανύψωση. Ήταν κάτι εσωτερικό, δικό μου, αλλά το αγόρι μου ήταν εκεί και με στήριξε. Και το κάνει και τα επτά χρόνια που είμαστε μαζί, στη δουλειά, στα προσωπικά μου θέματα… Μετά από αυτό ξεκίνησε η ανάκαμψη. Βγήκα πιο δυνατή… και η σχέση μας, φυσικά. Γιατί δοκιμάστηκε και η σχέση. Και έτσι πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε.

Πώς συνέβη;

Μου το πρότεινε πάνω σε μια συζήτηση. Δεν μου έδωσε δαχτυλίδι. Ήταν σε μια πολύ καθημερινή στιγμή.

Ήταν έκπληξη;

Το είχαμε κουβεντιάσει και στο παρελθόν. Αλλά η στιγμή ήταν συγκινητική. Είχε και το στοιχείο της έκπληξης, αλλά περισσότερο της συγκίνησης. Γιατί ο γάμος είναι η δικαίωση της σχέσης. Όλες οι σχέσεις περνάνε δυσκολίες και όταν αποφασίζει ένα ζευγάρι να είναι μαζί σε όλη του τη ζωή, είναι συγκινητικό.

Δεν άγχεσαι για τις ετοιμασίες;

Δεν νομίζω πως πλέον η οργάνωση ενός γάμου είναι αγχωτική. Όλοι παντρεύονται με πολιτικό ή κάνουν κάτι απλό. Έχει περάσει αυτή η φανφάρα του γάμου, όπου γίνονταν υπερβολές για τα μάτια του κόσμου. Ο γάμος είναι κάτι πιο ουσιώδες. Ο καθένας το ζει όπως θέλει. Μπορεί να το κάνει για πενήντα άτομα ή μόνο για τις οικογένειές. Κι εμείς προς τα εκεί το πάμε. Θα είναι σε κλειστό κύκλο, αλλά θα υπάρχουν και συνεργάτες από τη δουλειά.

Θα είναι παραδοσιακός; Έχεις πει κάτι για κατσίκια…

Ναι. Θέλω να κρατήσω μια νότα παράδοσης. Θα ακούσουμε και παραδοσιακά τραγούδια με κλαρίνα και στο μενού θα υπάρχουν και κατσικάκια.

Ως κορίτσι σκεφτόσουν το γάμο από μικρή;

Ήθελα πάντα να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Και συμφωνώ με την έννοια του θρησκευτικού γάμου. Επειδή πιστεύω πολύ, θέλω να ευλογήσει το γάμο μου ένας ιερέας. Και επίσης θεωρώ σημαντικό, εκτός από το να κάνεις οικογένεια, να έχεις και μια δική σου «εστία».

Εσείς συζείτε;

Ναι, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Φαντάζομαι πως και η μητρότητα έχει μπει στο πλάνο…

Ναι, αλλά όχι για το επόμενο διάστημα. Δεν μας αγχώνει, το αφήνουμε για πιο χαλαρά.

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα

Δείτε επίσης:

Μελίνα Μακρή: Αυτός είναι ο άνδρας που θα παντρευτεί η τραγουδίστρια των Vegas

Μελίνα Μακρή: «Ήμουν η μόνη που ακόμη και στη γυμναστική πήγαινα με κοθόρνους»

Μελίνα Μακρή: Η τραγουδίστρια των Vegas μας αποκαλύπτει τις fashion & beauty εμμονές της

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store