Ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο η Μελίνα Ασλανίδου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Γιάννης Πάριος με την Γλυκερία. Η τραγουδίστρια, όπως ήταν λογικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έκανε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων. Ευτυχώς όλα ήταν καλά και επέστρεψε στο σπίτι της.

Μπορεί στην αρχή της εβδομάδας η Μελίνα Ασλανίδου να ευχήθηκε καλή εβδομάδα στους διαδικτυακούς της φίλους, σήμερα επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση. Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα απόσπασμα από λόγια του Δαλάι Λάμα θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Τι απάντησε ο Δαλάι Λάμα, όταν τον ρώτησαν, τι τον εκπλήσσει περισσότερο στον κόσμο: Ο άνθρωπος…, διότι θυσιάζει την υγεία του για να βγάλει λεφτά. Και μετά θυσιάζει τα λεφτά του για να ανακτήσει την υγεία του. Και είναι τόσο αγχωμένος για το μέλλον, που δεν απολαμβάνει το παρόν. Το αποτέλεσμα είναι να μην ζει ούτε στο παρόν ούτε στο μέλλον. Ζει σαν να μην πρόκειται να πεθάνει ποτέ, και μετά πεθαίνει χωρίς να ζήσει» ήταν τα λόγια που δημοσίευσε.

View this post on Instagram

???????????

A post shared by melina aslanidou (@officialaslanidoumelina) on