Η Μελίνα Ασλανίδου που φέτος συνεργάζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Γιώργου Παπαδόπουλου και του Νότη Σφακιανάκη.

Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τη λήξη της συνεργασίας του με τον Νότη Σφακιανάκη και την Πάολα

«Είναι ένα στενάχωρο κομμάτι που είναι ωραίο να μην υπάρχει στη δουλειά μας. Είναι ωραίο να συνεργαζόμαστε όμορφα, ήρεμα και αγαπησιάρικα. Η μουσική έχει μόνο ευλογία να δώσει. Το θέμα της μαρκίζας το έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές. Πλέον επειδή είμαι στο χώρο, κάποτε το άκουγα και δε το καταλάβαινα, πλέον κατανοώ ότι ένας καλλιτέχνης που είναι πολλά χρόνια στο χώρο θέλει να αισθάνεται πως έχει το σεβασμό» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια πήρε θέση και για το περιστατικό με τα μηνύματα του Κυριάκου Παπαδόπουλου προς την Τραϊάννα Ανανία που ίσως πήραν μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο θα έπρεπε.

«Υπάρχει το μπλοκ και η διαγραφή, τα διαγράφεις και δεν ασχολείσαι.Στα Social media χάνονται λίγο τα όρια, γίνονται πράγματα που φεύγουν από τα όρια της ανθρωπιάς και των αξιών και πατάμε ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Αν αυτό γίνεται και στοχευμένα τότε πιστεύω ότι η λύση είναι το ηλεκτρονικό έγκλημα γιατί πραγματικά υπάρχει μια ομάδα εκεί που στηρίζει πολύ κόσμο. Μπορείς να απευθυνθείς στους αρμόδιους και να αποκαλυφθούν όλα».

Δείτε το απόσπασμα