Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν η Μέγκι Ντρίο και η Ελεονώρα Μελέτη τη ρώτησε και για την κατάσταση της ξαδέλφης της που εγκλωβίστηκε σε συντρίμμια στη διάρκεια του φονικού σεισμού της Αλβανίας, την περασμένη εβδομάδα.

Όπως είχε πει η Μέγκι στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε», η ξαδέλφη της νοσηλευόταν σε κώμα. Χθες το βράδυ, μέσα από την εκπομπή, αποκάλυψε ότι η ξαδέλφη της έχει βγει από το κώμα, ωστόσο θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση για να «σώσει» το πόδι της, που έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα από τα συντρίμμια που την πλάκωσαν.

«Την βρήκαμε μετά από 18 ώρες, γιατί τα συστήματα δεν λειτουργούν πολύ γρήγορα και δεν περιμέναμε και τέτοιο σεισμό», είπε η Μέγκι αρχικά για την αγωνία που έζησαν αναζητώντας τη ξαδέλφη της, «σημασία έχει βεβαίως ότι τη βρήκαμε, γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί και όχι».

Η ξαδέλφη της, που είναι η κόρη του αδελφού του μπαμπά της, είχε βγει με τις φίλες της για να ψώνια σε κάποιο σούπερ μάρκετ, είπε το μοντέλο, και κάποια στιγμή η οικογένεια κατάλαβε ότι κάπου έχει εγκλωβιστεί χωρίς όμως να γνωρίζει που ακριβώς. «Είχα ανεβάσει πυρετό από την αγωνία, έχω και πάρα πολύ καιρό να τη δω, αγχώθηκα», δηλώνει η πρώην παίκτρια του GNTM, «ξύπναγα και νόμιζα ότι την έβλεπα μπροστά μου».

Τελικά, αφού κατάλαβαν ότι έχει εγκλωβιστεί μαζί με τις φίλες της, άρχισαν να ψάχνουν μαζί με τις αρχές κι άλλοι άνθρωποι για να τη βρουν και τη βρήκαν. «Τις δυο πρώτες ώρες της νοσηλείας της ήταν σε κώμα, δεν μπορούσε να συνέλθει. Ήταν παγωμένη, άχρωμη, δεν έβρισκαν τους παλμούς, και λόγω σοκ, μετά ξύπνησε» περιγράφει η Ντρίο και συνεχίζει αποκαλύπτοντας την κουβέντα που είχε μαζί της στο τηλέφωνο: «Μίλησα μαζί της, προσπαθούσε να μου εξηγήσει τι είχε συμβεί, μου έλεγε «δεν μπορούσα να αναπνέσω σωστά, είχα εγκλωβιστεί γιατί όλα τα συντρίμμια είχαν πλακώσει το δεξί μου πόδι και δεν ήξερα τι να κάνω, φοβόμουν μήπως κουνηθώ και χάσω το πόδι μου». Είναι ακόμα στο νοσοκομείο και ετοιμάζεται για επέμβαση, πρέπει να κάνει ένα χειρουργείο για να μη χάσει το δεξί της πόδι, γιατί υπάρχει μια τέτοια πιθανότητα. Δώσαμε όλοι αίμα, και από το κανάλι».

Δείτε όσα είπε η Μέγκι Ντρίο στη Μελέτη στο παραπάνω video.