Τι κι αν ο Νάιτζελ Φάρατζ χθες εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της βασιλικής οικογένειας, εξαιρώντας τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά εκτοξεύοντας σκληρά σχόλια για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ;

Prince Harry and Meghan Markle in Botswana
https://www.instagram.com/p/Bv2HM4mBGT8/
Credit: The Duke and Duchess of Sussex/Instagram

Το ζευγάρι απτόητο και χωρίς να σχολιάσει τίποτα από αυτή την επίθεση, έδωσε στη δημοσιότητα και μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram, άγνωστες εικόνες από την εποχή που δεν είχαν ακόμη παντρευτεί, αλλά είχαν πραγματοποιήσει ένα σπουδαίο ταξίδι στη Μποτσουάνα και συνοδεύοντας τον  Dr. Mike Chase, επικεφαλής της οργάνωσης «Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα».

Harry Meghan The Duke and Duchess of Sussex
https://www.instagram.com/p/B1EJigXFMFo/
Credit: Sussex Royal/Instagram

Στόχος του ταξιδιού ήταν η αποστολή ενός μηνύματος προστασίας και διάσωσης των μεγαλόπρεπων αυτών πλασμάτων που κινδυνεύουν από τους κυνηγούς ελεφάντων και τους λαθρεμπόρους ελεφαντοστού.

Harry Meghan The Duke and Duchess of Sussex
https://www.instagram.com/p/B1EJigXFMFo/
Credit: Sussex Royal/Instagram

Όλες οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από το ζευγάρι και το ταξίδι έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας να τοποθετηθούν ειδικά κολάρα ανίχνευσης σε τουλάχιστον 25 ελέφαντες, η ζωή των οποίων μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Στην προσπάθεια του ζευγαριού να φτάσει το μήνυμα για την προστασία των ελεφάντων στα πέρατα του κόσμου, είχε προσφέρει τη δική της ξεχωριστή βοήθεια, η σούπερ σταρ παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις, γι’ αυτό και ένας από τους ελέφαντες που απέκτησε κολλάρο ανίχνευσης, βαφτίστηκε «Έλεν».

Γιατί, όμως, δόθηκαν τώρα στη δημοσιότητα αυτές οι φωτογραφίες; Γιατί όπως έγινε γνωστό από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Δούκισσα του Σάσεξ, και πάλι μέσω Instagram, αυτό το φθινόπωρο θα ταξιδέψουν ξανά στην Αφρική και μαζί θα έχουν και τον γιο τους Άρτσι, στο πρώτο τους ταξίδι ως οικογένεια!

Με πληροφορίες από το People.com