Η Μέγκαν Φοξ απέχει εδώ και κάποια χρόνια συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την επιτυχία που είχε η συμμετοχή της στην ταινία “Transformers” αλλά και “Jennifer’s Body”.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από την προβολή της ταινίας “Jennifer’s Body” και με αφορμή αυτή την επέτειο η Μέγκαν μίλησε στην σκηνοθέτη της ταινίας, Diablo Kody, και αποκάλυψε την ψυχολογική πίεση που της είχε ασκηθεί από τα μέσα λόγω σεξουαλικής αντικειμενοποίησης που δέχτηκε και γι’ αυτό δεν την ένοιαξε καθόλου το ότι η ταινία έλαβε κακές κριτικές.

Η Μέγκαν Φοξ επέστρεψε στο Instagram: Τα σχόλια των followers της για νέες πλαστικές επεμβάσεις

«Συνέβαιναν τόσα πολλά με εμένα εκείνη την περίοδο που το ότι η ταινία δεν πήγε καλά ήταν από τα πράγματα που με ένοιαζαν λιγότερο. Είχα μία αρκετά «φορτωμένη» σχέση με το κοινό και με τα media και με τους δημοσιογράφους και πάλευα τόσο πολύ εκείνη την εποχή γενικά, η αποτυχία της ταινίας ήταν απλά κάτι που συμπλήρωνε την όλη κατάσταση.»

Η Φοξ μίλησε ακόμη και για τη σεξουαλική αντικειμενοποίηση που υπέστη η οποία την έκανε να μιλήσει ανοιχτά για το ψυχολογικό breakdown που βίωσε.

«Δεν ήθελα να με βλέπουν, δεν ήθελα να βγαίνω φωτογραφίες, να είμαι σε κάποιο περιοδικό, να περπατήσω στο κόκκινο χαλί, δεν ήθελα να εμφανίζομαι καθόλου δημόσια γιατί είχα τον φόβο, και την σιγουριά ότι θα με κοροιδέψουν ή ότι κάποιος θα μου φωνάξει απλά επειδή έχω βγει έξω. Ήταν μία πολύ σκοτεινή περίοδος της ζωής μου.»

Κάτι ακόμα που αποκάλυψε η ηθοποιός είναι το ότι είχε μιλήσει για την σεξουαλική αντικειμενοποίηση της πριν το #MeToo κίνημα και οι άνθρωποι, όπως δήλωσε, δεν την πήραν στα σοβαρά πιστεύοντας πως έχει κάνει κάτι για να το αξίζει.