Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι οι σχέσεις της Δούκισσας του Σάσσεξ, Meghan Markle με τον πατέρα της Thomas είναι απολύτως ψυχρές και λίγα μπορούν να αλλάξουν αυτή την κατάσταση.

Κατά το παρελθόν, ο πατέρας της πρώην ηθοποιού έκανε ό,τι μπορούσε για να φέρει σε δύσκολη θέση την κόρη του κι αυτό δεν το ξεχνούν ούτε οι άνθρωποι του Παλατιού του Μπάγκιγχαμ ούτε η ίδια φυσικά…

Τώρα, όμως, μια μαρτυρία φίλου του πατέρα της Meghan φαίνεται ότι έρχεται εκ νέου να της δημιουργήσει προβλήματα, αφού απ’ ό,τι φαίνεται οι δυο τους δεν επικοινώνησαν ούτε για τις τυπικές ευχές την Ημέρα του Πατέρα.

Όπως αποκάλυψε στην Express φίλος του Thomas Markle, «η Meghan εδώ και καιρό δεν επικοινωνεί μαζί του και οι περισσότεροι συγγενείς της την μέμφονται ανοιχτά γι’ αυτό. Ο ίδιος πιστεύει ότι όλο αυτό που συμβαίνει ανάμεσά τους είναι θλιβερό, αλλά δεν κρύβει την ευτυχία του για τη συναρπαστική νέα ζωή της κόρης του», λέει.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο πατέρας της Δούκισσας θα ήθελε όσο τίποτα στον κόσμο να αποκατασταθούν οι σχέσεις της, δεν σκοπεύει, όμως, να την πιέσει και θα περιμένει να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα…

Βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι μάλλον θα χρειαστεί να περιμένει πολύ!

ΠΗΓΗ: Εxpress.uk.co