Η συμπεριφορά και ο πραγματικός χαρακτήρας της Meghan Markle συνεχίζουν να απασχολούν τη βρετανική κοινή γνώμη, καθώς το περιστατικό της προηγούμενης Πέμπτης στο κατάμεστο γήπεδο του Wimbledon, φαίνεται πλέον πως εμπλουτίζεται με λεπτομέρειες και φυσικά παίρνει έκταση στα βρετανικά tabloids και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ανώτερος υπάλληλος του προσωπικού του γηπέδου κάνει λόγο για εφιάλτη.

«Όλο αυτό που συνέβη ήταν ένας εφιάλτης. Η Markle ήταν ένας εφιάλτης», δηλώνει ανώνυμα ο συγκεκριμένος στους Times του Λονδίνου και συνεχίζει, ότι όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο ατόπημα, γιατί οι επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του γηπέδου, από τη μία έπρεπε να φιλοξενήσουν τη Δούκισσα του Σάσεξ με τις φίλες της, χωρίς να έχουν ενημερωθεί, από την άλλη δεν μπορούσαν να την οδηγήσουν να καθίσει στη θέση για μέλη της βασιλικής οικογένειας, γιατί δεν ήταν κατάλληλα ντυμένη (σ.σ.: εκεί απαγορεύεται να κάθονται πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας με casual περιβολή, τζιν, κ.λπ).

Meghan Markle: Πώς κατάφερε να εξοργίσει 12.000 θεατές στο γήπεδο του Wimbledon

Ξαφνικά, χωρίς καμία ενημέρωση, όπως αναφέρει, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης και του χώρου, είχαν να χειριστούν ένα τεράστιο ζήτημα από το πουθενά.
Όπως επισημαίνεται σήμερα στον βρετανικό Τύπο, μοιάζει εξαιρετικά άβολο το γεγονός ότι η Markle αν και είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας και πρέπει να σεβαστεί τα βασικά (αν όχι εν γένει το Πρωτόκολλο, κάτι που στην αρχή φαινόταν γοητευτικό…), επιμένει να συμπεριφέρεται όχι σαν κορίτσι της διπλανής πόρτας, αλλά σαν διασημότητα και μάλιστα με προκλητικές απαιτήσεις.
ΠΗΓΗ: The Times, JustJared.com