Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle παρευρέθηκαν στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του remake του Lion King, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Στο remake της ταινίας συμμετέχει η Beyonce, η οποία δανείζει τη φωνή της κάνοντας τη Nala οπότε φυσικό ήταν στην πρεμιέρα να είναι και το «βασιλικό ζευγάρι» της pop.

Meghan Markle: «Θα σου πέσει το μωρό!» – Η σκληρή κριτική για τον τρόπο που κρατούσε τον Archie

Οι Sussexes συνάντησαν τη Beyonce και τον Jay-Z και όπως είδαμε στα videos και τις φωτογραφίες ήταν και τα δύο ζευγάρια ενθουσιασμένα με αυτή τη συνάντηση. Η Meghan πλησίασε τη Beyonce αγκαλιάζοντας την, ενώ στη συνέχεια μίλησαν για τα παιδιά τους και φυσικά τον μικρό Archie.

«Το μωρό σας είναι τόσο όμορφο. Σας αγαπάμε», είπε η Beyonce και στη συνέχεια ο πρίγκιπας Harry ρώτησε πως είναι τα δίδυμα και η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν είναι εδώ, δεν έρχονται μαζί μας σε κάθε ταξίδι, έκατσαν στο σπίτι. Θα τους άρεσε πολύ να είναι εδώ.»

Στη συνέχεια ο Jay – Z έδωσε και μία συμβουλή στους νέους γονείς λέγοντας τους «Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι το να βρίσκετε πάντα χρόνο για τον εαυτό σας.»