Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι η Meghan Markle το τελευταίο διάστημα έχει υποστεί την πιο σκληρή κριτική της ζωής της. Δεν αμφιβάλλει κανείς, επίσης, ότι κι εκείνη έχει εργαστεί σοβαρά προς αυτή την κατεύθυνση.

Το τελευταίο διάστημα διαπράττει το ένα ατόπημα μετά το άλλο και φυσικά δεν κρύβει ότι οι επιθέσεις από τα media την «πονάνε», αλλά μάλλον δεν έχει σκοπό να αλλάξει στρατηγική κι αυτό ίσως της δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον.

Πώς το γνωρίζει ο Τύπος αυτό; Από ένα αιχμηρό σχόλιο της κατά τη διάρκεια της απαστράπτουσας εμφάνισης της στο red carpet για την πρεμιέρα του Lion King, εκεί που καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων η Beyonce, o Jay – Z και ο Pharell Williams όχι απλώς της υπέβαλαν τα σέβη τους, αλλά έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την κάνουν να αισθανθεί καλά.

Και τι είχε να πει γι’ αυτό η Δούκισσα του Σάσεξ; Ένα μικρό σχόλιο της κατέγραψε η κάμερα σε στιγμή που ίσως η Markle πίστευε ότι δεν θα πάρει έκταση αυτό που είπε. Ή -ακόμη χειρότερα;- το είπε για να ακουστεί.

Είναι η στιγμή που ο Pharell Williams της εκφράζει με θέρμη τα σέβη του -«σας θαυμάζουμε για την αγάπη σας, είστε πραγματικά εκπληκτικοί», ακούγεται να λέει ο καλλιτέχνης και η απάντηση έρχεται πληρωμένη: «Ω, σας ευχαριστούμε τόσο πολύ. Δεν μας το κάνουν εύκολο». 

Όπως σχολιάζουν από χθες τα tabloids -πέρα από το πανάκριβο μαύρο φόρεμα Jason Wu που επέλεξε να φορέσει, αξίας 3.454 λιρών- αυτή προφανώς ήταν μία αιχμή για τους δημοσιογράφους, και δη τους τηλεοπτικούς που ασκούν σκληρή κριτική στο ζευγάρι, αλλά και για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Την ίδια στιγμή, η βρετανική κοινή γνώμη δεν φαίνεται να συγχωρεί τόσο στον πρίγκιπα Harry όσο και στη σύζυγό του, την απόφαση να μη μοιραστούν τις στιγμές βάφτισης του μικρού Archie, τη στιγμή που ξοδεύουν αρκετά για την προσωπική τους ευτυχία…

ΠΗΓΗ: DailyMail.com