Μέχρι πρόσφατα η Meghan Markle αποτελούσε μία από τις πιο δημοφιλείς γαλαζοαίματες” στον κόσμο. Όμως φαίνεται ότι οι Βρετανοί έχουν άλλη άποψη. Παρά το γεγονός ότι γέννησε πρόσφατα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε δημοτικότητα την Kate Middleton!

Η Opinium Monarchy Tracker διεξήγαγε έρευνα σε 2.003 βρετανούς ενήλικες για το ποιο είναι το αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας  και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μόνο το 39% είχε θετική άποψη για την δούκισσα του Sussex.

Ωστόσο, το 62%  έδειξε την προτίμηση του στην δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton και το 70% στην βασίλισσα Ελισάβετ. Η δούκισσα του Cornwall, Camilla, βρίσκεται στην τελευταία θέση για την λιγότερο αρεστή γυναίκα της βασιλικής οικογένειας  με μόλις 24% στην κατάταξη.

Από την άλλη πλευρά, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονται ψηλά στις δημοσκοπήσεις με τον δούκα του Sussex να αρέσει στο 70% του κοινού και ο αδελφός του να έχει ένα μικρό προβάδισμα του 3% .

Όσον αφορά στις δημοσκοπήσεις για τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle φαίνεται ότι το ζευγάρι είναι αρεστό στον κόσμο με το 65% να είναι σύμφωνο με την απόφαση του ζευγαριού να διατηρήσει τις λεπτομέρειες της γέννησης του Archie ιδιωτικές και το 74% πιστεύει ότι το ζευγάρι έχει παίξει σημαντικό ρόλο στον κόσμο λαμβάνονταν υπόψη κυρίως τις δωρεές που έχουν κάνει.

InStyle.gr