Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος στην «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τα παιδιά του, τις προηγούμενες δουλειές του στην τηλεόραση αλλά και την αποχώρηση της Άννας – Μαρίας Βέλλη από την νέα του εκπομπή «Όλα Λάθος».

Ο παρουσιαστής τόνισε πως η αποχώρηση της Βέλλη δεν οφείλεται σε κάποια μεταξύ τους κόντρα.

«Δεν έχει καμία σχέση η αποχώρηση της Άννας Μαρίας με μένα. Ουδεμία. Είχε στο μυαλό της ένα concept που είχε συζητήσει και όταν βρέθηκε στο πλατό κατάλαβε ότι το concept δεν ήταν έτσι. Το εξήγησε 100 φορές το εξηγώ και εγώ.Δεν ήταν θέμα κόντρας μας. Είναι ένα πάρα πολύ γλυκό και έξυπνο παιδί και δεν υπήρχε θέμα με εμένα. Αν σας έδειχνα τα μηνύματα, όλη την ώρα κανιβαλιζόμασταν και γελούσαμε. Εγώ ίσα ίσα την έβλεπα σαν κόρη μου.»

Ο παρουσιαστής επίσης αποκάλυψε πως θα υπάρξει προσθήκη ενός ακόμα ατόμου στην εκπομπή «Στη θέση της θα έρθει άλλος άνθρωπος. Και πιστεύω πως καλύτερα θα ήταν να είναι άντρας. Θα ήθελα άντρα δημοσιογράφο για να μπορούμε να σχολιάζουμε τα πράγματα με τη γνώση των πηγών. Να ξέρουμε τι μας γίνεται. Έχουμε αρχίσει τις επαφές. Δεν μπορώ να πω όνομα. Δεν ξέρω ποιος θα είναι. Μπορεί να εμφανιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή, μπορεί και όχι»