Την Έλενα Τσαβαλιά έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή είτε μέσα από την τηλεόραση είτε στο θέατρο. Αυτή τη φορά όμως, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα χωρίς τον σύζυγό της.

Μέσα από την συχνότητα του Open θα έχουμε την δυνατότητα να την απολαμβάνουμε κάθε μεσημέρι. Ο τίτλος της εκπομπής της θα είναι «ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ» και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 13.00.

Πρόκειται για μια εκπομπή γεμάτη εικόνες, τραγούδια αλλά και προτάσεις ομορφιάς, ιδέες για το σπίτι, θέματα υγείας, σχέσεων και οικογένειας. Μέσα από την εκπομπή η Έλενα, που είναι μία στοργική μητέρα και σύγχρονη εργαζόμενη νοικοκυρά, θα αναζητήσει και θα προτείνει λύσεις που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή κάθε γυναίκας.

Η Έλενα Τσαβαλιά φυσικά δεν θα είναι μόνη της στο στούντιο. Κάθε εβδομάδα θα υποδέχεται έναν ξεχωριστό καλεσμένο είτε  από τον χώρο της εγχώριας showbiz είτε της τρέχουσας επικαιρότητας και θα ξετυλίγει μια ενδιαφέρουσα προσωπική ιστορία.

Στην πρώτη εκπομπή, ποδαρικό θα κάνει ο σύζυγός της, τον οποίο θα υποδεχτεί με μια έκπληξη που θα τον κάνει να δακρύσει.