Το φετινό Masterchef εκτός από έντονες συγκινήσεις είχε και μεγάλες εντάσεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δύο παίκτες, οι οποίοι φαίνεται να ήρθαν πολύ κοντά και η σχέση τους να μη μένει μόνο στο φιλικό πλαίσιο, ήταν ο Βασίλης και η Ηλέκτρα.

«Εγώ δεν αισθάνομαι φίλος με την Ηλέκτρα. Η Ηλέκτρα είναι κάτι παραπάνω από φίλη μου», είχε σημειώσει σε κοινή συνέντευξή τους ο Βασίλης Χατζόπουλος. Λίγο πριν το μεγάλο τελικό του Masterchef λοιπόν ο επίδοξος σεφ -σε αντίθεση με την συμπαίκτριά του- βρέθηκε με όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου μάλιστα προβλήθηκαν σχετικά αποσπάσματα με τις κοινές στιγμές τους. Ο Βασίλης έδειξε να συγκινείται από τα πλάνα και όταν ρωτήθηκε σχετικά, σημείωσε αμήχανα: «Εντάξει ήταν λίγο αστείο αυτό… Αυτά που λέτε!».

Στα backstage του συγκεκριμένου επεισοδίου λοιπόν βρέθηκε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», που απέσπασε δηλώσεις από το Βασίλη. «Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να δω την Ηλέκτρα για πρακτικούς λόγους, όπως και άλλους φίλους που έχω στην Αθήνα… Δεν μιλάμε πολύ με την Ηλέκτρα», δήλωσε στο Γιώργο Κρικοριάν.

Δείτε το βίντεο.