Βρισκόμαστε στην τελική πεντάδα του Masterchef και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε φτάσει στη τελική δυάδα, από την οποία θα προκύψει ο επόμενος Έλληνας (ή Ελληνίδα) Masterchef.

Από την αποψινή διαδικασία στο τεστ δημιουργικότητας αναδείχτηκε ένας παίκτης που πήρε την ασυλία και πέρασε στους τέσσερις. Κι αυτός ήταν ο Μανώλης.

Στη διαδικασία αντιγραφής πιάτου – μια συνταγή του σεφ Γιώργου Βενιέρη- διαγωνίστηκαν ο Παντελής, η Σπυριδούλα, ο Πάνος και ο Χρήστος.

Και τελικά, ο παίκτης που αποχώρισε ήταν ο Παντελής αφού συγκέντρωσε μόλις 21 πόντους για το πιάτο του.

Η αποχώρηση του Παντελή Βούρου, βεβαίως, προκάλεσε «κύμα» σχολίων στο Twitter αφού ο καλύμνιος παίκτης υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλής παίκτες των τηλεθεατών. Ο παίκτης που συγκίνησε με την προσωπική του ιστορία, που «έγραψε ιστορία» με τη συνεργασία του με τον Χάμπο, που τελικά τους κέρδισε όλους με τη χαρότητα, την καλοσύνη του και το χιούμορ του.

Οι κριτές τον αποχαιρέτισαν λέγοντάς του «Παντελή, μην αλλάξεις τίποτα!» κι εκείνος με τη σειρά του τους ευχαρίστησε που τον …ανέχτηκαν, είπε ένα τραγούδι στην κάμερα και έδωσε τον δικό του νικητή που δεν είναι άλλος από τον φίλο του, τον Χρήστο. «Σ’ αγαπώ πολύ! Κι σε όλο τον κόσμο έξω, να μην τα παρατάτε ποτέ, να είστε ντόμπροι στη ζωή σας και πάντα χαμόγελο» ήταν τα τελευταία του λόγια.

Ενδεικτικά κάποια σχόλια: