Τη Μαρίνα Λαμπροπούλου τη γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια μέσα από το «3.2.1.» ενώ στη συνέχεια χάραξε τη δική της πορεία στην τηλεόραση  μέσα από τις συμμετοχές της σε σήριαλ και εκπομπές. Τα τελευταια χρόνια η Μαρίνα αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και άνοιξε τη δική της σχολή χορού.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον Χρήστο Βαρθαλίτη και το «Happy Day» αποκάλυψε πως κάποια στιγμή έφυγε από την Αθήνα και μετακόμισε στην Καβάλα θέλοντας να στηρίξει τον σύντροφό της που είχε χτυπηθεί από την οικονομική κρίση. Τα πράγματα όπως είπε όμως δεν ήταν πολύ εύκολα για την ίδια και την οικογένειά της. Δυσβάσταχτα όμως έγιναν πριν 2 χρόνια που ο σύντροφός της έφυγε από τη ζωή. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μετά από αυτό αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα με το γιο της και να γυρίσει σελιδα στη ζωή της.

«Μετά από 7 χρόνια επιστρέφω μόνιμα στην πόλη που μεγάλωσα, τη Νέα Σμύρνη. Έφυγα για τον σύντροφό μου. Δε παντρεύτηκα ποτέ. Κάναμε ένα παιδάκι. Είμαι πλέον 35 χρονών και ο γιός μου 9 χρονών, ο Ανδρέας. Πήγαμε στην Καβάλα για να στηρίξουμε το μπαμπά που τον χτύπησε η κρίση. Δε σου κρύβω πως για μένα δεν ήταν πολύ ευχάριστο. Ούτε ο τρόπος ζωής στην επαρχία ούτε η νοοτροπία μου ταίριαζαν. Δε με συμπαθούσαν γιατί ίσως έπρεπε να έχω περισσότερα κιλά, ακουγόντουσαν ότι η σχολή μου είναι η μόνη στην οποία ερχόντουσαν καλοντυμένοι οι μπαμπάδες…. Δε μας τα έφερε όμως η ζωή όπως τα θέλαμε, ο πατέρας του παιδιού μου έφυγε. Πέθανε πριν 2 χρόνια από ανεύρισμα εγκεφάλου στα 47 του. Τον βρήκε ο γιος μου, ξύπνησε να του πει καλημέρα…. Στο σχολείο τους ενημέρωσα και του έδωσαν βραβείο ανδρείας και ψυχραιμίας» περιγράφει η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Δείτε τι άλλο ανέφερε για τη ζωή της σήμερα