Η Μαριέλλα Σαββίδου, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός που ενσαρκώνει την Στάλλω στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» που αγαπήθηκε από το πρώτο επεισόδιο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, μετά το σοβαρό ατύχημα των γονιών της.

«Όταν ήμουν περίπου 3,5 χρονών οι γονείς μου είχαν πάθει ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο και χρειάστηκε να λείψουν για αρκετό καιρό στο εξωτερικό για πολλαπλές επεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν. Επειδή στην Κύπρο δεν είχαμε κάποιον να μας προσέχει και επειδή δεν είναι στην κυπριακή κουλτούρα η έννοια της νταντάς, αναγκαστικά έπρεπε να έρθει κάποιος από το εξωτερικό. Η μαμά μου, που είχε σπουδάσει στην Ελβετία, σκέφτηκε να φέρει μια Γαλλίδα κι έτσι μιλούσαμε Γαλλικά μαζί της. Την γλώσσα αυτή την αγάπησα κι εγώ και η αδελφή μου», δήλωσε στο You.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολα. Και να θέλω να ξεχάσω εκείνη την περίοδο δεν μπορώ. Είχα μείνει μόνη μου με την αδελφή μου, έπρεπε να το ξεπεράσουμε και εγώ σαν μεγαλύτερη όφειλα να την προστατεύσω. Δεν ξέρω αν γίνεται ό,τι θέλουμε, νομίζω ότι πρέπει πάντα να προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι γιατί τα πράγματα δεν τα φέρνει η ζωή όπως θέλουμε. Αλλά και εκεί που έρχονται τα δύσκολα μπορείς να ανακαλύψεις και καλά πράγματα, δηλαδή εκείνη η περίοδος του ατυχήματος ήταν τρομερά επίπονη για μένα. Όμως βγήκε κάτι καλό. Δεν θα πήγαινα ποτέ στη Γαλλία αν δεν ήξερα τη γλώσσα. Την πρώτη φορά που βρέθηκα απέναντι από τον Πύργο του Άιφελ συγκινήθηκα».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: Μιλάει για πρώτη φορά για την κρίση στη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Εθνική Ελλάδος: Πως υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό την καινούργια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη;

Εθνική Ελλάδος: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store