Τους τελευταίους μήνες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως το κορυφαίο ελληνικό ζευγάρι του τένις, είναι ζευγάρι και στη ζωή. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη αποτελούν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το τένις της Ελλάδας, αφού ποτέ ξανά στο παρελθόν ένας άνδρας και μια γυναίκα δεν έφτασαν την ίδια περίοδο τόσο ψηλά.

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται σταθερά στην κορυφαία δεκάδα, η Σάκκαρη επίσης είναι στο Top30, ενώ οι δυο τους έχουν παίξει μαζί και στο μεικτό. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι είναι καλοί φίλοι και εκτός των κορτ ώθησε αρκετούς να θεωρήσουν πως εκτός από τενιστικό ζευγάρι είναι και… ερωτευμένοι.

Εν τέλει την απάντηση για το αν είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά έδωσε η Μαρία Σάκκαρη μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1.

«Είναι ακριβώς το ίδιο όπως συμβαίνει με δύο ηθοποιούς, οι οποίοι είναι πρωταγωνιστές σε μια σειρά, κατευθείαν θα βγουν και θα πουν ότι είναι ζευγάρι. Είναι ακριβώς το ίδιο. Επειδή εμείς δεν είχαμε ποτέ έναν άντρα και μια γυναίκα, το θεώρησαν δεδομένο ότι είμαστε ζευγάρι» δήλωσε αρχικά η Σάκκαρη.

Και πρόσθεσε για το πότε και πώς ξεκίνησαν οι φήμες: «Αυτό ξεκίνησε όταν παίζαμε μαζί διπλά. Εκεί, με αυτό το φιλί που μου έδωσε όταν τελείωσε ο αγώνας, που ήταν τελείως φυσικό. Του βγήκε εκείνη τη στιγμή γιατί κερδίσαμε τον Φέντερερ και τον κέρδισε κι εκείνος για πρώτη φορά, ήταν πριν την Αυστραλία, εκεί φούντωσαν όλες οι φήμες. Δεν παίζει τίποτα!».

Βεβαίως στο ερώτημα αν «μπορεί να… παίξει κάτι μελλοντικά» η Σάκκαρη δεν έκλεισε την πόρτα. Διαβάστε την απάντησή της στο Ethnos.gr