Η Μαρία Λουίζα Βούρου ήταν να μη μιλήσει για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της. Η παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πανευτυχής στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Γιάννη Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Όλα καλά», λίγο πριν τελειώσει η σεζόν, με προτροπή των συνεργατών της, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και στους τηλεθεατές για τη μητρότητα αλλά και την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον καλό της.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία και ανυπομονώ. Όσο περνάει ο καιρός το συνειδητοποιώ ακόμα περισσότερο… ‘Ήθελα λίγο τον χρόνο μου για να το πω δημόσια. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε πεταχτεί και λίγο η κοιλίτσα και δεν μπορούσα να το κρύψω», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Όσο για την πρόταση γάμου ανέφερε πως αν και ήταν προετοιμασμένη το σοκ της ήταν μεγάλο, τόσο μεγάλο… που δεν απάντησε ποτέ.

«Στην πρόταση γάμου έπαθα σοκ, παρόλο που ήμουν υποψιασμένη ότι μπορεί να γίνει… Όταν είδα το δαχτυλίδι, το οποίο ήταν μέσα σε ένα παιδικό βιβλιαράκι. Από το σοκ μου, επειδή γονάτισε, με πιάσανε τα γέλια» ενώ στη συνέχεια με προτροπή των συνεργατών της απάντησε επιτέλους στον αγαπημένο της.

«Θα απαντήσω τώρα. Ε ναι, λοιπόν, θα σε παντρευτώ», είπε η Μαρία – Λουίζα.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση