Τρίτη απόγευμα, στην περιοχή του Ταύρου. Βρίσκομαι έξω από το νυχτερινό κέντρο Ακτή Πειραιώς, όπου σε λίγη ώρα θα βγει ζωντανά η εκπομπή Αλ Τσαντίρι Νιουζ. Η Μαρία Κορινθίου είναι καλεσμένη του Λάκη Λαζόπουλου. Μολονότι η μέρα της ξεκίνησε με μια τροφική δηλητηρίαση, εμετούς και ζαλάδες, εκείνη πήγε κανονικά το πρωί στη φωτογράφιση για το People και δεν ανέβαλε κανένα ραντεβού της, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό της. Συνεπής, όμορφη, χαλαρή και μελαχρινή (!), με υποδέχεται στο καμαρίνι της και βουλιάζουμε κατευθείαν στον αναπαυτικό καναπέ. Rec.

Μόλις χθες επέστρεψες από την Αμερική. Πως πέρασες;

Είχαμε πάει για διακοπές. Έχω συγγενείς εκεί, τα πρώτα μου ξαδέλφια, τη θεία μου, τη νονά μου. Πήγαμε στο Νιου Τζέρσεϊ, αλλά και στη Νέα Υόρκη. Σπούδασα και έζησα στην Αμερική για έξι χρόνια, οπότε όταν πηγαίνω είναι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου.

Δεδομένης της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2009, σκεφτήκατε κάποια στιγμή να μετακομίσετε εκεί με τον Γιάννη και το παιδί;

Η αλήθεια είναι πως αφού γύρισα από την Αμερική σκεφτόμουν σοβαρά να επιστρέψω, αλλά έμεινα έγκυος. Οπότε το σχέδιο δεν ευοδώθηκε! Η ζωή τα έφερε εντελώς διαφορετικά. Ο ερχομός της Ισμήνης τον Νοέμβριο του 2008 άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητά μου ριζικά. Την οικογένειά μας, όμως, στην Αμερική, την αγαπάμε πολύ και προσπαθούμε να πηγαίνουμε συχνά. Την τελευταία φορά που τους είχαμε δει ήταν πριν από δύο χρόνια.

Μια και μιλάμε για Αμερική, μαθαίνω πως θα συμμετάσχεις στο cast μιας αμερικανικής ταινίας…

Πρόκειται για αμερικανική και καναδική παραγωγή. Είναι μια κωμωδία, με τίτλο Red Door and Lemon Tree, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη και θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Είμαι ενθουσιασμένη για τη συγκεκριμένη συνεργασία και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουμε.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Έθνος!