Μπορεί να τις περνάνε για δίδυμες, ωστόσο, οι αδερφές Ανδρούτσου έχουν τεσσεράμιση χρόνια διαφορά και, φορώντας αμφότερες τα μαγιό τους, φωτογραφίζονται πρώτη φορά μαζί!

Η Μαρία και η Θωμαΐς, που στο παρελθόν έχουν εξομολογηθεί την «μάχη» τους με τα περιττά κιλά, ποζάρουν και μιλούν στο περιοδικό You Weekly, όπου, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτουν πτυχές της σχέσης τους και ότι ονειρεύονται να γεράσουν μαζί στο πατρικό τους.

«Η σχέση μας είναι όπως όλες οι σχέσεις με μια γερή βάση αγάπης, αλληλοεκτίμησης και αλληλοσεβασμού δουλεμένη πολύ στα χρόνια και στις ιδιαιτερότητες της καθεμιάς. Και να για να μη λέμε παραμύθια κι ότι όλα είναι ρόδινα έχουμε τις δυσκολίες μας, τις κόντρες μας γιατί είμαστε πολύ διαφορετικές σαν χαρακτήρες. Αλλά πάντα ό,τι κι αν δημιουργείται μεταξύ μας θέλουμε να το λύσουμε και να πάμε παρακάτω… Είναι μια σχέση που εξελίσσεται συνεχώς!», λέει η Θωμαΐς, ενώ η Μαρία επισημαίνει πως «όταν υπάρχει αγάπη από κάτω όλα λύνονται. Σήμερα τις σχέσεις -ακόμα και τις αδελφικές- με την πρώτη δυσκολία τις παρατάνε οι άνθρωποι, την αφήνουν γιατί δεν θέλουν να μπουν στη δύσκολη διαδικασία. Εμείς ωστόσο έχουμε καταφέρει να έχουμε μια πολύ καλή σχέση πλέον και όταν λέμε τσακωμούς αναφερόμαστε στο διαφορετικό του χαρακτήρα, το πως αντιλαμβάνεται η καθεμία τα γεγονότα στη ζωή μας ανάλογα με τον χαρακτήρα της».