Η Μαρία Ηλιάκη έχει δει κι αυτή κατά καιρούς, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι της showbiz, τον εαυτό της «κρεμασμένο» στα περίπτερα κι από κάτω ολόκληρες ιστορίες που οι περισσότερες από αυτές δεν έχουν καν σχέση με την πραγματικότητα.

Ωστόσο, η ίδια πώς αισθάνεται όταν αυτό συμβαίνει; «Είμαι άνθρωπος που του αρέσει να προφυλάσσει την προσωπική του ζωή. Όταν, λοιπόν, ακούω κάποια πράγματα που δεν ισχύουν, μπορεί να με πειράξει για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου. Αν συμβαίνει κάτι πολύ σημαντικό, για το οποίο είμαι πολύ σίγουρη, εγώ θα είμαι η πρώτη που θα το μοιραστώ με τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Ηλιάκη σου δίνει τη λύση: Πώς να φορέσεις μια pencil φούστα

Κι επειδή εκείνο που πάντα κέντριζε το ενδιαφέρον του κόσμου είναι η προσωπική ζωή των επωνύμων η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στο 7 Μέρες TV τι είναι αυτό που ψάχνει σ’ έναν άντρα.

«Με κεντρίζει πολύ το μυαλό του άλλου και το χιούμορ του. Η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει μεγάλο ρόλο, όπως έπαιζε όταν ήμουν μικρότερη. Τώρα πια, θέλω άλλα πράγματα. Για μένα δεν έχει σημασία η ηλικία, ούτε στον άντρα ούτε στη γυναίκα. Θεωρώ φυσιολογικό και για τα δύο φύλα να κάνουν σχέσεις με διαφορά, όποια κι αν είναι αυτή. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Ποια είμαι εγώ που θα κρίνω;».