Η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη και του Νίκου Μουτσινά δεν ήταν αυτή που όλοι νόμιζαν. Όπως έχει παραδεχτεί η ίδια η παρουσιάστρια: «Με τον Νίκο δεν έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλοι στις ζωές μας, έχει ο καθένας τις παρέες του, τους φίλους του…»

Από την άλλη, ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του People, είχε πει: «Με τη Μαρία ανοίξαμε μία απόσταση και μεταξύ μας γιατί νιώσαμε πως μας πήραν το παιχνίδι μας μέσα από τα χέρια. Πήραμε το χρόνο μας. Δε νομίζω ότι θα αλλάξουν τα συναισθήματά μου για εκείνη. Η σχέση μου μαζί της έχει μία πολύ γερή βάση. Είναι το φανταρικό μου…»!

Και τώρα, η Ηλιάκη επιστρέφει για να απαντήσει σε ερωτήσεις των followers της για τη σχέση τους σήμερα: «Πάντα θα μιλάμε», λέει η παρουσιάστρια σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν μιλάνε, ενώ σε άλλη ερώτηση για το αν θα τη δούμε καλεσμένη στην εκπομπή του είπε «Ε θα κάνει κι άλλες εκπομπές καλέ».

Η Ηλιάκη δέχτηκε και μια μάλλον απρόσμενη ερώτηση για τον είχαν ποτέ σχέση με τον Νίκο Μουτσινά: «Ερωτική εννοείς; Όχι καλέ!», είπε κατηγορηματικά.