Μια διφορούμενη πρόσφατη δήλωσή της Μαρίας Ηλιάκη έκανε πολλούς να μιλήσουν για γάμο με τον σύντροφό της,  Στέλιο Μανουσάκη, αλλά και για εγκυμοσύνη. Ωστόσο, η αλήθεια είναι άλλη και η ίδια η παρουσιάστρια φρόντισε να την ξεκαθαρίσει μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Δεν έχω παντρευτεί και δεν είμαι έγκυος», δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη και συνέχισε εξηγώντας: «Εγώ είπα να βγω ένα βράδυ να δω μια καινούργια συλλογή ρούχων και να με ρωτήσουν αν παντρεύτηκα. Και σκέφτηκα να πω «Μπορεί να είμαστε παντρεμένοι και να μην το ξέρετε», μου φάνηκε πολύ έξυπνο. Πού να φανταστώ τι θα γινόταν μετά;! Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει. Εμένα μου φάνηκε αστείο να απαντήσω έτσι. Μάλλον δεν ήταν τόσο χιουμοριστικό και κάποιοι το εξέλαβαν λάθος.»

Ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι όταν συμβεί ο γάμος, έχει σκοπό να το αποκαλύψει: «Είμαστε σε καλό δρόμο, όταν παντρευτώ θα σας το πω. Δεν ξέρω αν σας το πω πριν ή μετά τον γάμο. Δεν θέλω να έχετε άγχος, είμαστε σε καλό δρόμο. Ο πρώτος που με πήρε τηλέφωνο ήταν ο μπαμπάς μου και με ρώτησε αν παντρεύτηκα και του λέω “Μπαμπά, δεν θα το ήξερες;”. »