Κόντρα έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις δυο κόρες της Ζωής Λάσκαρη, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και Μάρθα Κουτουμάρου εξαιτίας του σπιτιού της αείμνηστης ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη. Τη δική της απάντηση σε όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες έδωσε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μιλώντας το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου».

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πήρε θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις κόρες της Ζωής Λάσκαρη

«Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω. Οι κατηγόριες είναι πάρα πολύ άσχημες και τα ψέματα πάρα πολλά. Υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέματα. Καλώς ή κακώς επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα τα προβλήματά μας τα μαθαίνει όλη χώρα και το μαθαίνει λάθος γιατί βγαίνουν λάθος άνθρωποι και μιλάνε.  Εγώ δεν αρνούμαι τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχω κάνει, αλλά ο λόγος που έχουν γίνει και γιατί ξεκίνησαν όλα αυτά, θα τα πω την κατάλληλη στιγμή.

Αυτή τη στιγμή δεν θα κάνω δικαστήριο, να κιτρινίσω και να πω για κάθε πράγμα που με κατηγορεί η αδερφή μου και όλοι αυτοί που βγαίνουν στην τηλεόραση. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, γιατί τα πράγματα είναι χωρισμένα. Τα υπόλοιπα θα φανούν σε λίγο καιρό. Δεν φτύνω εκεί που με έχουν στηρίξει. Δεν κιτρινίζω και δεν βρίζω εκεί που με έχουν στηρίξει. Αυτός ο άνθρωπος υπήρξε δίπλα μου…

Όταν φεύγει ένας άνθρωπος αλλάζουν οι ισορροπίες, πόσω μάλλον όταν φεύγει μια μάνα. Διαλύονται τα πάντα. Εμένα μου αρέσει να διαλύονται τα πάντα γιατί τα ξαναφτιάχνεις από την αρχή μόνος σου. Δεν μπορείς να είσαι σε μια ηλικία και να στηρίζεσαι στα φτερά της μάνας σου», είπε, μεταξύ άλλων και χωρίς να κρύβει την πικρία της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Δείτε το παραπάνω video.