Το τελευταίο διάστημα συζητιέται πολύ η παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ», που πρόκειται να ανέβει και πάλι στη θεατρική σκηνή την επόμενη σεζόν. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, ενώ όπως όλα δείχνουν το ρόλο που ενσάρκωσε η Ζωή Λάσκαρη πρόκειται να αναλάβει η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Σχετικά με τη συγκεκριμένη επιλογή ρωτήθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, στη χθεσινή της δημόσια εμφάνιση. Ωστόσο εκτός από την άποψή της, φρόντισε να τοποθετηθεί δημόσια για την ηθοποιό που θα ήταν ιδανική για το συγκεκριμένο ρόλο…

«Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ντορέττα. Από τότε που άκουσα ότι θα γίνει αυτό το έργο ένα κορίτσι ήρθε στο μυαλό μου, η Κωνσταντίνα Κομμάτα. Πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα έχει μια φρεσκάδα μια ομορφιά, μου θυμίζει πολύ τη μάνα μου. Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν, μακάρι να σκίσει η Ντορέττα, αλλά εγώ ήθελα την Κωνσταντίνα Κομμάτα», εξομολογήθηκε η Μαρία Ελένη.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για την άρνηση της Νατάσας Καλογρίδη για τον συγκεκριμένο ρόλο, απάντησε: «Η Νατάσα νομίζω πολύ έξυπνα αρνήθηκε την πρόταση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της.