Η Μαρία Μπεκατώρου γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά στο DNA της κυκλοφορεί Κεφαλλονίτικο αίμα και τρέλα. Τελείωσε τις Ουρσουλίνες και παρακολούθησε μαθήματα δημοσιογραφίας.
Το 1992, ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Έκανε ένα πέρασμα από τον έντυπο τύπο όπου συνεργαζόταν με το μουσικό περιοδικό «Ποπ Κορν» ενώ ανέλαβε και χρέη αρχισυντάκτριας για ένα διάστημα.
Το 1994, μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει ψυχαγωγική εκπομπή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ με τελευταίο τίτλο Κάθε μέρα νέα μέρα. Από την εκπομπή της έχουν περάσει, στην αρχή της καριέρας τους, σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Γιάννης Πλούταρχος και άλλοι πολλοί.
Γνωστή στο ευρύ κοινό η Μαρία Μπεκατώρου έγινε μέσω των σατιρικών εκπομπών όταν έπαιζαν αποσπάσματα από την εκπομπή της και τη σχολίαζαν καυστικά. Η πρώτη της συνεργασία με μεγάλο κανάλι ήταν το 2011, με συμμετοχή της, για φιλανθρωπικό σκοπό, στο show του MegaJust the two of us. Λίγο αργότερα παρουσίασε στο ίδιο κανάλι το Master Chef Junior. Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε με την παρουσία της στην τηλεόραση να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γίνει αγαπητή ακόμα και στους τηλεκριτικούς.

Την ίδια χρονιά, μπήκε και στο χώρο του ραδιοφώνου και μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη και το Μάκη Πουνέντη μας καλημερίζουν καθημερινά στις 7 το πρωί. Το 2013, ανέλαβε την παρουσίαση του show Υour Face Sound Familiar, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι παντρεμένη με τον αντισμήναρχο της Πολεμικής Αεροπορίας, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Fun Facts

  1. «Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ μπήκα με μέσο», αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξη της στον Τηλεθεατή
  2. Πρόταση γάμου στο σύζυγό της έκανε η ίδια γιατί, όπως δήλωσε δεν μπορούσε να τον περιμένει άλλο
  3. Έχει παραδεχτεί πως κάνει botox γιατί θέλει να της αρέσει ο εαυτός της στον καθρέφτη
  4. Έχει αδυναμία στις ψηλοτάκουνες γόβες
  5. Της αρέσει πολύ να μαγειρεύει για τον άντρα της και φίλους και κάνει συλλογή από βιβλία μαγειρικής

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Μαρία Μπεκατώρου
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
11-02-1974
ΖΩΔΙΟ
Υδροχόος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Αθήνα