Δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη που τρέφει για το σύζυγό της. Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε ότι δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή της χωρίς τον Αντώνη της.

«Αν σκεφτόμουν τη ζωή μου χωρίς τον Αντώνη, πάει να πει ότι δεν θέλω να είμαστε μαζί. Έχουμε ζήσει τόσα πολλά, έχουμε περάσει άλλα τόσα, που ξέρω πια ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου και θέλω να είμαστε πάντα μαζί.», δήλωσε στο Down Town Κύπρου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το «μυστικό» της σχέσης τους, αλλά και τα λάθη που κάνει η ίδια ως σύζυγος: «Βρίσκοντας χρόνο για εμάς. Αλλά κι αυτό δεν είναι εύκολο, ειδικά τώρα που δουλεύω τόσο πολύ. Δεν βρίσκω εύκολα χρόνο ελεύθερο, λόγω δουλειάς. Αλλά όταν έχουμε κοινό χρόνο, φροντίζω να είμαι εκεί και να περνάμε καλά μαζί. Τις καθημερινές δεν βλεπόμαστε τόσο πολύ πια, όσο κάποτε. Βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί καλό είναι να σου λείπει και λίγο ο άλλος. Αλλά τα Σαββατοκύριακα είμαστε σίγουρα μαζί. (…) Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν νομίζω ότι με τον Αντώνη κάνω λάθη. Αλήθεια σου λέω! Για το μόνο που αισθάνομαι τύψεις είναι που δουλεύω τόσο πολύ και λείπω απ’ το σπίτι πολλές ώρες, αφήνοντάς τον λίγο μόνο».

Δείτε επίσης:

Μαρία Μπεκατώρου: Εξομολογείται τις δύο πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή της

Μαρία Μπεκατώρου: Η επιθυμία για ένα παιδί, τα live Καρντάσιανς και τα συνεχή botox

Πώς κατάφερε η Μαρία Μπεκατώρου να «αναστατώσει» τη συναυλία του Σάκη Ρουβά;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store