Από τον Γιώργο Πράτανο,

«Όταν έχω επενδύσει σε μια φιλία, με ενοχλεί να μην κρατήσει», παραδέχεται η Μαρία Μπεκατώρου, μιλώντας στο People στην πιο ειλικρινή της συνέντευξη.

Σου έχει γίνει πρόταση από άλλο κανάλι για παρουσίαση σόου;

Πέρσι, μου είχαν προτείνει από άλλο κανάλι να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι. Αλλά πρώτο μου μέλημα είναι πάντοτε ο ΑΝΤ1. Σκέψου πως ήμουν είκοσι χρόνια στο Τηλεάστυ. Μου αρέσει η ασφάλεια. Να μπαίνω στα γραφεία και να περνάω ωραία με τους ανθρώπους εκεί. Και στον ΑΝΤ1 περνάω ωραία.

Σε έναν κόσμο ανταγωνιστικό, όπως αυτόν της τηλεόρασης, δεν είναι πολύ κόντρα να σκέφτεσαι έτσι;

Ό,τι κάνω στη ζωή μου είναι κόντρα σε αυτά που πρέπει.

Πιστεύεις πως υπάρχουν άτομα που σκέφτονται και κινούνται στον τηλεοπτικό χώρο όπως εσύ;

Θέλω να πιστεύω πως ναι. Διαπιστώνω, βέβαια, πως υπήρχαν άνθρωποι που πίστευα ότι είναι κοντά στο δικό μου χαρακτήρα, αλλά τελικά έκανα λάθος και αυτό με θλίβει.

Το διαπίστωσες γρήγορα;

Όχι, έπειτα από καιρό. Αλλά και αυτό δεν με επηρεάζει, γιατί είναι φιλίες τού «τώρα». Οι φιλίες που έχω από παλιά είναι ακόμη εδώ. Φίλους από το γενικότερο χώρο, που να θεωρώ αδέλφια μου, έχω δύο.

Ποιοι είναι;

Αδελφή-φίλη είναι η Υβόννη. Και με τον Αντώνη Ρέμο έχουμε έρθει κοντά. Επίσης με τον Χρήστο Χολίδη ήμαστε κολλητοί την εποχή του Just The Two Of Us. Αυτοί είναι οι αναγνωρίσιμοι.

Τι έγινε με εκείνους που η φιλία δεν κράτησε;

Δεν ήταν αυτό που φαινόταν. Συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό στη δουλειά μας. Όταν έχω επενδύσει σε μια φιλία, με ενοχλεί. Είναι σπάνιες, βέβαια, οι περιπτώσεις.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.