Τον περασμένο Οκτώβριο είχαν ακουστεί κάποια απρεπή σχόλια στην εκπομπή Happy Day για την Σίσσυ Χρηστίδου. Τόσο ο Παύλος Σταματόπουλος – φίλος και κουμπάρος της παρουσιάστριας – όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης την στήριξαν δημόσια, ενώ από εκείνη την στιγμή και έπειτα ξεκίνησε ένας καταιγισμός εκατέρωθεν δηλώσεων. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στο People δίνει τη δική του απάντηση για τα όσα προηγήθηκαν.

Όταν δημιουργήθηκε το θέμα με τη Σίσσυ, το πήρες πάνω σου. Ένιωσες την ανάγκη, ως ο old school άντρας της οικογένειας, να το πάρεις επάνω σου ή έγινε αυθόρμητα;

Αυτό το θέμα τράβηξε πολύ χωρίς να χρειάζεται. Ένιωσα την ανάγκη να στείλω ένα μήνυμα με αφορμή αυτό που έγινε και αφορούσε πράγματα που έχουν ειπωθεί και στο παρελθόν, από άλλους ανθρώπους, για τη Σίσσυ και με έχουν ενοχλήσει. Ως γενική τοποθέτηση και έχοντας ένα γυναικείο κοινό που με ακολουθεί, ένιωσα την ανάγκη να πω τη γνώμη μου για τα πράγματα. Γι’ αυτό το έθεσα έτσι και χωρίς να είναι προσωποποιημένο. Ήταν μια τοποθέτηση που νιώθω και πιστεύω ότι οριοθετεί το κομμάτι της γυναίκας μου και της δικής μου αισθητικής. Αυτό ήταν. Από εκεί και πέρα αυτό ξέφυγε, αλλά σταμάτησε όπως έπρεπε να σταματήσει όταν ήρθε η ώρα του. Δεν ήταν τόσο old school πάντως. Ο κάθε άνθρωπος από το μετερίζι του πρέπει να βάζει τα όριά του. Δεν γίνεται να ζούμε σε μια κοινωνία που κανείς δεν έχει άποψη για τίποτα και συγχρόνως όλοι έχουν για τα πάντα. Πρέπει κάπου να υπάρχουν όρια και να κρίνεται ο καθένας για τη δουλειά του και όχι για άλλα πράγματα.

Είσαι παλιάς κοπής άντρας;

Ναι, υπάρχουν αρκετά πράγματα από παλιά που μου αρέσουν και τα πιστεύω. Ένας άντρας πρέπει να τιμάει μια γυναίκα, έτσι κι αλλιώς, με τον τρόπο που της συμπεριφέρεται. Για παράδειγμα, μου αρέσει να ανοίγω την πόρτα να περάσει μια κοπέλα ή θα στείλω λουλούδια στη γυναίκα μου. Δεν είναι μόνο savoir vivre, θεωρώ ότι όλο αυτό δημιουργεί μια ωραία αίσθηση σε ένα ζευγάρι και καλό είναι να μην τα χάσουμε.

Πότε έστειλες τελευταία φορά λουλούδια στη Σίσσυ, θυμάσαι;

Πριν από ένα μήνα. Και στην πρεμιέρα τής έστειλα. Δεν θέλω να στέλνω μόνο σε επέτειο, γιορτή κ.λπ. Είναι ωραίο το ξαφνικό, δεν χρειάζεται καν περιτύλιγμα. Αρκεί ένα λουλούδι. Κάποια στιγμή ήμουν σε μια πτήση με τη Μαρινέλλα και θυμάμαι ότι μου το έλεγε και η ίδια: «Λείπει ο άντρας ιππότης». Είναι μια αξία στην κοινωνία μας. Δεν μειώνει ούτε τον άντρα ούτε τη γυναίκα. Είναι ένα classic στοιχείο που καλό είναι να το διατηρήσουμε. Μεγαλώνοντας κι εγώ αγόρια, θέλω να να τους περάσω αυτό το μήνυμα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.